Στρατιωτικά ελικόπτερα στην Ειδομένη – Καταδρομείς στα νησιά – Νέες τουρκικές παραβιάσεις – Σκηνικό κλιμάκωσης έντασης μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας;

Η ελίτ των ενόπλων δυνάμεων από το πρωί βρίσκεται σε ετοιμότητα και διενεργεί άσκηση στα βόρεια σύνορα με τα Σκόπια, αλλά και στο βορειοανατολικό Αιγαίο στην περιοχή Χίου – Οινουσών.
Ξαφνικά και ενώ εδώ και τρεις ημέρες οι Τούρκοι μοιάζουν να αυξάνουν το βαθμό πίεσης με συνεχείς και πολλαπλές προκλήσεις το πρωί διατάσσεται η δύναμη ταχείας αντίδρασης βορείου τομέα του Στρατού, γνωστή και ως δύναμη “Δ” να ξεκινήσει άσκηση ετοιμότητας...
, ενώ ταυτόχρονα διατάχθηκε και η ενεργοποίηση της αεράμυνας στην περιοχή όπου οι Τούρκοι καθημερινά προβαίνουν σε προκλητικές ενέργειες, την ίδια ώρα διατάχθηκαν ασκήσεις από τις μονάδες της 96 ΑΔΤΕ οι οποίες επικεντρώθηκαν στην εκτέλεση Βολών Πυροβολικού Μάχης και Αντιαεροπορικού Πυροβολικού.

Ωστόσο οι κινήσεις αυτές δεν είναι οι μόνες. Σύμφωνα με το Onalert η νησίδα Παναγιά είχε στελεχωθεί τις τελευταίες ημέρες με καταδρομείς, λόγω της ολοένα αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας .

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική πλευρά απαντά με άσκηση ετοιμότητας στην τουρκική προκλητικότητα, ωστόσο, αυτή τη φορά το μείγμα είναι διαφορετικό.
Keywords
Αναζητήσεις
ελικοπτερα ειδομενη
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Kafeneio-gr