Στρατάρχης ο Ράιχενμπαχ!

«Ήταν σαν και σήμερα πριν 71 χρόνια όταν οι ερπύστριες των γερμανικών τανκς κατέβαλαν το ελληνικό φρόνημα! Είναι μία ημερομηνία μνήμης εξαιρετικά επίκαιρη, λόγω της σημερινής κατάστασης: πάλι το ελληνικό φρόνημα κάμπτεται και πάλι από την ίδια χώρα, αλλά με διαφορετικό τρόπο», τόνισε μιλώντας στο Κοινοβούλιο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και πρόσθεσε :

«Έχει πολλές ομοιότητες, εκείνη η εποχή με την επικυριαρχία που ασκεί
σήμερα η Γερμανία στη χώρα μας. Τότε ήταν ένας στρατάρχης...
, σήμερα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα εάν δεν πάρει την έγκριση του κ. Ράιχενμπαχ! Ακόμα και το πόσοι θα μπουν στη Σχολή Ευελπίδων ορίζεται από το Μνημόνιο!».

«Δεν μπορώ κάθε μέρα να ακούω τον κ. Σόιμπλε να δίνει οδηγίες για το πώς θα ψηφίσουμε. Οδηγίες: Προστατεύστε τους υποταγμένους! Δεν είναι αυτή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας; Ποιος αποφασίζει επιτέλους; Η κα Μέρκελ, ο κ. Σόιμπλε, ο κ. Τόμσεν; Τόσο πολύ πια; Να πηγαίνουμε δηλαδή σε εκλογές και να μας λένε, δεν θα πάρετε λεφτά εάν δεν ψηφίσετε τους δύο εκλεκτούς, οι οποίοι υπέγραψαν και την επιστολή προς την κα Λαγκάρντ ότι για όσον καιρό πολιτεύονται θα ασκούν την πολιτική του Μνημονίου; Οι επικυρίαρχοι μας τρομάζουν και μας φοβίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα