Σε ποιους δήμους, υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν στο β΄γύρο

Μεγάλη δυναμική έχουν αναπτύξει αρκετοί υποψήφιοι σε δήμους ανά την επικράτεια, οι οποίοι είτε έχουν λάβει το χρίσμα από το ΣΥΡΙΖΑ, είτε έχουν τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι εν λόγω υποψήφιοι δήμαρχοι περνούν στο β΄γύρο των δημοτικών εκλογών, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών...

Αττική

Ειδικότερα, στην Αττική οι υποψήφιοι που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
και διεκδικούν ψήφο και την επόμενη Κυριακή είναι οι εξής: Στο δήμο Αγίας Παρασκευής ο Γιάννης Σταθόπουλος, στη Νέα Ιωνία ο Ηρακλής Γκότσης (περνάει πρώτος), στο Χαλάνδρι ο Σίμος Ρούσσος. Επίσης, στο Αιγάλεω περνάει στο β΄γύρο ο Δημήτρης Μπίρμπας (πρώτος), στο Βύρωνα ο Άκης Κατωπόδης, στην Ηλιούπολη ο Χρίστος Κοκοτίνης, στην Καισαριανή ο Γιώργος Κοντόσταυλος (περνάει πρώτος), στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα ο Άρης Βασιλόπουλος (πρώτος).

Ακόμη, στο Ελληνικό- Αργυρούπολη ο Χρήστος Κορτζίδης, στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού ο Γεώργιος Κομματάς, στο δήμο Ζωγράφου η Τίνα Καφατσάκη, στο Μοσχάτο-Ταύρος ο Άρης Κρεμμύδας, στο δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας ο Θανάσης Πανωλιάσκος και στο Πέραμα ο Γιάννης Λαγουδάκης, στο Κερατσίνι ο Χρήστος Βρεττάκος.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Από εκεί και πέρα, "ηχηρή" είναι η παρουσία των υποψηφίων με τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πολλούς δήμους σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στον β' γύρο περνούν, μεταξύ άλλων: στο δήμο Βόλου ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, στην Κέρκυρα ο Κώστας Νικολούζος (πρώτος), στην Καλαμαριά ο Μανώλης Λαμτζίδης, στη Λευκάδα ο Κώστας Δρακονταειδής, στη Θήβα ο Γιάννης Κόρδαζης, στην Κατερίνη ο Χρήστος Γιαννούλης, στην Κοζάνη ο Λευτέρης Ιωαννίδης, στη Λάρισα ο Αποστόλης Καλογιάννης, στη Λιβαδειά η Γιώτα Πούλου, στον Τύρναβο ο Παναγιώτης Σαρχώσης.

Τέλος στη Στυλίδα ο ανεξάρτητος νυν δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος που υποστηρίχθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγεται από τον πρώτο γύρο με ποσοστό που υπερβαίνει το 68%.
Keywords
Τυχαία Θέματα