Σε κίνδυνο ο Ολυμπιακός λόγω Μαρινάκη

Μπαίνει σε μπελάδες και ο Ολυμπιακός, μετά την εισήγηση-βόμβα του εισαγγελέα της «εγκληματικής οργάνωσης» να παραπεμφθεί σε δίκη και να προφυλακιστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ελεγχθούν πειθαρχικά από τη δικαιοσύνη ΚΑΙ οι ΠΑΕ...
, οι οποίες συνδέονται με τα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν κατηγορίες για την υπόθεση!

Ο
ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδας κατηγορείται –μεταξύ άλλων- για «δόλια και σκόπιμη παρέμβαση με αθέμιτες ενέργειες και τελικά με τον τρόπο αυτόν αλλοίωση της έκβασης και του αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων, ορισμένοι εκ των οποίων περιέχονται και σε στοιχηματικές διοργανώσεις».

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου για τέτοιου τύπου κατηγορίες, αναλαμβάνει δράση η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ (αποτελείται από τακτικούς δικαστές), η οποία έχει κάθε δικαίωμα να καλέσει και να επιβάλλει κυρώσεις όχι μόνο στα φυσικά πρόσωπα που θα παραπεμφθούν σε δίκη, αλλά και στις ομάδες που συνδέονται με αυτά. Ήτοι, τον Ολυμπιακό…

Αντιλαμβάνεται κανείς πως ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος –σε μια τέτοια περίπτωση- για τους ερυθρολεύκους, καθώς αν κριθούν «ένοχοι» για χειραγώγηση αγώνων, τότε κινδυνεύουν μέχρι και με υποβιβασμό! Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στάση που θα κρατήσει επί του θέματος η UEFA.

Αν τυχόν παρέμβουν ΚΑΙ τα δικά της πειθαρχικά όργανα, τότε οι μπελάδες για τον Ολυμπιακό θα «χοντρύνουν» ακόμη περισσότερο, δεδομένου πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα και απειλεί ανοιχτά με αποκλεισμούς από τις διοργανώσεις της, με γνωστά παραδείγματα τους Ολυμπιακό Βόλου, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ…
Keywords
Τυχαία Θέματα