ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΕΑΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ..

Η μελωδία της υποτέλειας..

Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο

Σε μια φάση νέας Οδύσσειας έχει εισέλθει ο λαός μας. Κατά σμήνη οι μνηστήρες πολιορκούν την Ελλάδα ως Πηνελόπη, αλλά :

Μοιάζουν με όρνεα πάνω από τον επιθανάτιο ρόγχο ενός ζώντος (ακόμη) οργανισμού με προαναγγελθέν ωστόσο το μήκος ζωής του..

Σε πρώτη θέαση σχηματοποιείται η θολή εικόνα ενός παρανοϊκού πόθου από σχιζοφρενείς σε κρίση. Γιατί είναι αυτοί που ενώ φλέγονται να την μνηστευτούν έχουν προκαλέσει την μη αναστρέψιμη βλάβη της.........
υγείας της τόσο προκλητικά και δημόσια που:

Αν όχι οποιοσδήποτε άλλος ορθολογικά ή ορθόδοξα σκεπτόμενος λαός, ο δικός μας ο κατά βάση καχύποπτος και κατ’ ονομασία πανούργος, ( Greek), όφειλε να έχει στο φτερό αντιληφθεί το δηλητήριο στην ουρά των επιδιώξεών τους και τουλάχιστον να το είχε καταγγείλει αν δεν είχε αντιδράσει κατά την ιδιοσυστασία του βίαια.

Δεν έχει όμως συμβεί. Τουναντίον ανέχεται σιωπηρά τα αρπακτικά να ξεσχίζουν εντός της ιδιοκτησίας της τις σάρκες του σαν να έχει υποστεί αποπληξία από το θράσος τους.

Παρακολουθεί ως μυοπαραλυμένος ένα ένα τα ζωτικά όργανα του σώματος της χώρας του (από την ενέργεια ως την υγεία την παιδεία τις μεταφορές και τις τηλεπικοινωνίες) να αφαιρούνται και να δημοπρατούνται δια μέσου όχι των οίκων τέχνης, αλλά οίκων ανοχής (τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα), ως εθελοντής δότης οργάνων που είναι κλινικά νεκρός και του έχουν προσημειώσει την ζωή..

Είναι δεκάδες οι διεθνείς (θα παρακολουθήσετε έναν εξ’ αυτών σε επόμενες αναρτήσεις και θ’ ανατριχιάσετε) και οι εγχώριες σειρήνες που ηχούν εδώ και τρία χρόνια τον κίνδυνο καταστροφής του εξ’ αιτίας της συγκεκριμένης αδράνειάς του, αλλά αυτός δείχνει να έχει υποταχθεί στην μελωδία της υποτέλειας από την ορχήστρα των σύγχρονων ραψωδών. Τα ΜΜΕ.

Θα ήταν άξια έρευνας για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα η περίπτωση του αν αυτά δεν θα υποχρεούνταν σε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστώσουν τις αιτίες του θανάτου, ο οποίος επέρχεται καλπάζοντας με ταχύτατους ρυθμούς.

Φαινομενικά μπορεί να ζει αλλά με τις φούσκες των πνευμόνων του υπό κατοχή έτσι ώστε η ανάσα του επί παραδείγματι να ελέγχεται πλήρως. Θα αρκεί ένα ενεργειακό μπλακ άουτ των κατόχων τους από την κλειστή περιστροφή στην στρόφιγγα παροχής, για να τον τελειώσει οριστικά.

Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία ότι του έχει συμβεί. Κάποιοι εντός των τειχών τον είχαν προειδοποιήσει αυστηρά πως πρέπει να επαγρυπνεί γιατί με την πτώση του Αρχαιοελληνικού Ιμπεριαλισμού, οι Οδυσσείς του τόπου αυτού μετανάστευσαν στην αλλοδαπή έτσι ώστε όσοι ξέμειναν εδώ ήταν κάτι ξέφτια που ελάχιστα θύμιζαν τα ιστορικά του μεγαλεία.

Του επισήμαναν πως ο Δούρειος Ίππος τούτη την φορά προετοιμάζεται στα εκμαγεία των σύγχρονων μυστικών υπηρεσιών για να αλώσει την δική του Τροία, που δεν είναι άλλη από μια χούφτα πλούσιας γης και μια δράκα κουτοπόνηρων ανθρώπων που όμως είναι ομοι
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΦΑΣΗ ΝΕΑΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ, ΛΑΟΣ ΜΑΣ,fasi neas odysseias echei eiselthei, laos mas