Σε… αστακό μετατράπηκε ο Σκορπιός

Η τελευταία επίσκεψη του Ρώσου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, στο νησί έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους και τρόμο στους ψαράδες.

Οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ρώσου κροίσου έχουν κατακλύσει το νησί για την λήψη υψηλών μέτρων ασφαλείας, καθώς ο Ριμπολόβλεφ...
επιχειρεί να αποκλείσει την θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Σκορπιό και στο Σκορπίδι τοποθετώντας σημαδούρες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Μέλη
του Εργατικό Κέντρου αναφέρουν: «Δημιουργήθηκε σάλος με την κίνηση αυτή, καθώς δεν έχουν καμία άδεια και από κανένα υπουργείο ώστε να πράξουν κατ' αυτό τον τρόπο. Αν, όπως λένε στους ψαράδες, έχουν άδειες, να τις δείξουν. Εμείς καταγγέλλουμε αυτές τις ενέργειες και καλούμε το υπουργείο να ανακαλέσει την άδεια, αν υπάρχει, αλλιώς να παρέμβει. Καλούμε επίσης την Τοπική Αυτοδιοίκηση να λάβει τα μέτρα της, διότι αν αυτά συμβαίνουν στις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, στη συνέχεια τι θα γίνει;»

Επιπλέον, οι φρουροί του μεγιστάνα κάνουν εφόδους σε ψαράδες της περιοχής που είχαν βγει για παραγάδι: «Χρησιμοποιούν προβολείς, ενώ απειλούν τους ψαράδες που έχουν βγει για το μεροκάματο».
Keywords
Τυχαία Θέματα