Σ.Α. (Συμβούλιο Ασφαλείας)

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΑΙ «παράνομη» ήταν καιαποτυχημένη υπήρξε. Μιλάμε για δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς. Πού; Στη Β.Κορέα! Εκεί όπου «έκλαιγαν» για τον νεκρό πρόεδρό τους και επιμένουν ναπροσφέρονται για (υπό)δειγμα αντικομουνιστικής προπαγάνδας της Δύσης (διάβαζεΑμερικανών), που δεν αλλάζουν «τέχνη» και…ιδεολογία.ΑΡΠΑΞΑΝ την είδηση τα διεθνήπρακτορεία και την μετέφεραν στα μέλη του...... κυκλώματος. Στις χώρες G8 που αναπνέουν «αμερικανικά» και στις ΗΠΑ του ΟΗΕ (ήστον
ΟΗΕ των ΗΠΑ). Και βάρεσαν συναγερμό στο Σ.Α. (Συμβούλιο Ασφαλείας) πουσυνεδρίασε «εν κρυπτώ», μη βρει κι άλλο…κακό την ανθρωπότητα. Απειλείται απ’την πυραυλική εκτόξευση σε χώρα όπου επιμένουν κομουνιστικά τα ιδεολογικάαπολειφάδια τους μεταναστευμένου μπολσεβικισμού και κάποιος πρέπει να ξενυχτάειγια την ασφάλεια της ανθρωπότητας. Γι αυτό ζει και υπάρχει ΟΗΕ και ΝΑΤΟ,Αμερικανοί και τα παρελκόμενά τους (Ευρωπαίοι της Ε.Ε., αλλά και μακρινοί,ελεγχόμενοι Κινέζοι, Ρώσοι «ακίνδυνοι», πλέον, ασιάτες πεινώντες και Αφρικανοίδιψώντες).
ΚΑΙ, βέβαια, υπάγεταιστα…αντικομουνιστικά καθήκοντα των Αμερικανών ο ξεσηκωμός για την «αμαρτία» τωνΒορειοκορεατών και «ουαί τοις ηττημένοις». Ωστόσο, δεν είναι παγκόσμια αφελής οκόσμος κι ούτε ξεχνάει γεγονότα και καταστάσεις με ρυθμούς που συμφέρουν στουςσημερινούς αφέντες του κόσμου. Γι αυτό και ξεκινάει (το μυαλό) από μνήμεςκαι…αναμνήσεις των δεκαετιών του ψυχρού πολέμου, περνάει από μεταγενέστερακαμπανταηλίκια των καουμπόηδων, για ν’ αράξει στα σημερινά, προβλέποντας(κάποια) μελλούμενα. Ακόμα σειέται η γης απ’ τις πυρηνικές δοκιμές τους, σταπλαίσια του ανταγωνισμού των «μεγάλων» στο διάστημα και στις πυρηνικές κεφαλές.Με τις ΗΠΑ να συμπαρασύρουν τον αντίπαλο σε δαπανηρά παιχνίδια που τοναφαίμασσαν και, τελικά, τον γονάτισαν. ΚΙ ύστερα; Να θυμηθούμε τιςΝΑΤΟικές βόμβες στην Ευρώπη με το Σ.Α. σε βαθιά νάρκωση; Τους βομβαρδισμούςαμάχων στο Ιράκ, πριν κρεμάσουν τον…εκλεκτό τους; Να περάσουμε στα «έργα» τωνΙσραηλινών στην περιοχή, με τις πλάτες των Αμερικανών και τον ΟΗΕ σε…διακοπές;Και στη Μ. Ανατολή όπου σήμερα σφάζονται (εμφύλια) οι λαοί; Πόσο αργεί το Σ.Α.για να συνεδριάσει, πόσο το ΝΑΤΟκαθαρίζει επιλεκτικά τους προγραμμένους της παγκόσμιας «τρομοκρατίας», πώςοι…ηρωικοί πεζοναύτες ουρούν σε πτώματα Αυγανών παραμένοντας ατιμώρητοι…ΚΑΙ τα μελλούμενα που τα πας;Στο Ιράν «ψήνεται» η κατάσταση και θα πέσουν, αύριο, βόμβες. ΝΑΤΟικές,συμμαχικές, προστατικές της παγκόσμιας ειρήνης που…κινδύνεψε θανάσιμα απ’ τηνπυραυλική δοκιμή στη Β. Κορέα.Ο κομουνισμός πέθανε-οαντικομουνισμός δεν πεθαίνει ποτέ!
Keywords
Τυχαία Θέματα