Ραγδαίες Εξελίξεις! Τελειώνει από μέρα σε μέρα η Μέρκελ...

Με ακόμη μία εξέγερση λόγω της προσφυγικής κρίσης βρίσκεται αντιμέτωπη η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο DPA, το βράδυ της Δευτέρας περισσότεροι από 30 εκ των 310 της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και των Χριστιανοκοινωνιστών....
(CSU) συμφώνησαν για υπογραφή επιστολής, μέσω της οποίας ζητούν από την κ. Μέρκελ
άμεση αλλαγή πολιτικής στο προσφυγικό και θέσπιση ανώτατου ορίου μετανάστευσης

Οι βουλευτές περιγράφουν το κάκιστο κλίμα σε έντονο ύφος, εκφράζοντας την οργή και την απογοήτευση που έχουν οι Γερμανοί πολίτες.

"Καθημερινά φτάνουν σε εμάς εκκλήσεις από τους ανθρώπους, για να πάρει η πολιτική την κατάσταση στα χέρια της. Εκφράζουμε τον φόβο πως θα περικοπούν αισθητά οι παροχές προς τους πολίτες για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες προκλήσεις της προσφυγικής κρίσης" επισημαίνεται από τους βουλευτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, η συλλογή των υπογραφών δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς πολλοί περίμεναν πως θα η επιστολή θα τους αποστέλλονταν προσωπικά.

Παράλληλα αναμένεται να κατατεθεί υποστηρικτή επιστολή εντός της ημέρας, στην κ. Μέρκελ, η οποίο όμως θα είναι υποστηρικτική.

Παράλληλα, ο αρμόδιος επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξη σε γνωστή γερμανική εφημερίδα, προειδοποίησε να μην θιγεί ο χώρος Σένγκεν για να περιοριστούν οι προσφυγικές ροές.

"Αποβολή από το Σένγκεν χωρών όπως η Ελλάδα, δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα. Οι πρόσφυγες θα συνεχίσουν να έρχονται και η αποβολή θα σημάνει την αρχή του τέλους του Σένγκεν", επισήμανε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα