Προσφυγή στα δικαστήρια και νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι οδηγοί τάξι


To Σάββατο 9 Δεκέμβριου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων πραγματοποίησε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, με θέμα το φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Πέμπτη. «Σαν σκοπό έχει την φτωχοποίηση του κλάδου θέτοντας μας εκτός επαγγέλματος», αναφέρει η Ομοσπονδία.

«Συζητήθηκε και αναλύθηκε από τον πρόεδρο και απ’ όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η ζημιά που δύναται να φέρει αυτός ο νέος νόμος, αφού εξοντώνει και οδηγεί τους συναδέλφους στον δρόμο της οικονομικής εξαθλίωσης...

Η κυβέρνηση, παρόλες
τις προσπάθειες που κατέβαλε η Ομοσπονδία για να λάβει υπόψιν της τις ιδιαιτερότητες που έχει ο κλάδος των ταξί δεν έλαβε ούτε μία, όπως δεν έλαβε υπόψιν της ούτε και τις επιπτώσεις που θα επιφέρει ο νόμος αυτός σε όλα ταξί ανά την επικράτεια», λένε οι επαγγελματίες οδηγοί και προαναγγέλλουν νέες κινητοποιήσεις.

«Συνάδελφοι συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας και σε πρώτη φάση προσφεύγουμε άμεσα στα αρμόδια δικαστήρια κατά των διατάξεων του νέου φορολογικού νόμου. Η Ομοσπονδία θα στηρίξει οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης θα επιλέξουν τα σωματεία μέλη της στις πόλεις τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα