Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά

Την Δευτέρα σε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά παραλαμβάνει επίσημα την ηγεσία του κόμματος από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία των συνυποψηφίων της Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Ανδρέα Λοβέρδο που αναγνώρισαν την υπεροχή της Γεννηματά στο 50% της καταμέτρησης και την αποδέχτηκαν ως νικήτρια της ψηφοφορίας, στην οποία πήραν μέρος πάνω από 50 χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ...
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε με την Φώφη Γεννηματά και την συνεχάρη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα.

Στη δήλωση που έκανε στις 10.50 το βράδυ της Κυριακής και ενώ η καταμέτρηση ήταν σε εξέλιξη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρει:"Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη.

Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο.
Μια μάχη για το μέλλον.
Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν
Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης."
Η Φώφη Γεννηματά, 5η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι η τρίτη γυναίκα στην μεταπολιτευτική ζωή της χώρας μετά την Αλέκα Παπαρήγα και την Μαρία Δαμανάκη που αναλαμβάνει επικεφαλής ενός κόμματος. Το μεγάλο στοίχημα της: Η επιβίωση του κόμματος που εξαερώθηκε τα 5 τελευταία μνημονιακά χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα