"Πριμ μόνο εάν πάρουμε το Κύπελλο"

Συζήτηση για το ενδεχόμενο έξτρα πριμ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού είχαν στο πράσινο στρατόπεδο με τους παίκτες να τονίζουν πως θα δεχτούν κάποιο μπόνους μόνο εάν πάρουν το Κύπελλο το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα σε όλους.Αξιέπαινη χειρονομία των παικτών...

Η δύσκολη κατάσταση στα οικονομικά του Παναθηναϊκού παραμένει. Οι παίκτες δείχνουν να την κατανοούν απόλυτα και αυτό φάνηκε
και στη συζήτηση που είχαν με το τεχνικό επιτελείο και με τους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο.

Το βασικό θέμα της συζήτησης ήταν το… προφανές μετά από ντέρμπι, δηλαδή αν υπάρξει κάποιο πριμ για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Από την πλευρά τους οι παίκτες ξεκαθάρισαν πως αναγνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας με τις περικοπές μισθών και τις αποχωρήσεις δεν… δικαιολογεί κάποιο έξτρα πριμ. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δεν αποκόμισε κάποιο οικονομικό όφελος από τη νίκηεπί του αιώνιου αντιπάλου.

Έτσι, συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές να υπάρξει ένα μπόνους μόνο σε περίπτωση που οι πράσινοι κατακτήσουν το Κύπελλο. Μάλιστα, το ποσό που θα προκύψει θα μοιραστεί σε όλη την ομάδα, ακόμα και στον τελευταίο υπάλληλο.

Αν μη τι άλλο με αυτή τη στάση τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δείχνουν να κατανοούν απόλυτα την κατάσταση που υπάρχει στο σύλλογο και αν μη τι άλλο το "τριφύλλι" μοιάζει να είναι πιο ενωμένο από ποτέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα