Παρανομούντες Νεραιδοπαρμένοι Σερίφηδες



Κώστα Δημ. Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

- Μια ζωή μας κοροϊδεύουν, μας παραπλανούν και μας νουθετούνε,oι αδίστακτοι δημαγωγοί, που "νόμιμα" τους νόμους περιφρονούνε.Ανερυθρίαστα αυθαιρετούν, ηθικολογούν και παρανομούνε, αφού είναι σίγουροι πως θα ξαναεκλεγούνε (!).
- Τα Ανώτατα Δικαστήρια για ακυρότητα θα αποφανθούνε.Αντισυνταγματικό και το Γ' Μνημόνιο θεωρούνε.Οι αντικειμενικές αξίες κάθε δύο χρόνια έπρεπε να αναπροσαρμοστούνε, αλλά οι "αρμόδιοι" (σκόπιμα) το...... λησμονούνε.

-
Οι ιδιοκτήτες για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, τα υπάρχοντα τους εκποιούνε. Επειδή ήταν νοικοκύρηδες σκληρά τους τιμωρούνε !Αδίστακτοι λυμεώνες, καταστρέφουν ό,τι μπορούνεπροκειμένου να βρουν έσοδα για να βολευτούνε (!).
- Οι ιδεοληψίες, το (ταξικό) μίσος, ο φθόνος διαφεντεύουνε. Οι φαντασιοκόποι φαντασιώνονται πως τα σπίτια μας τους ανήκουνε. Οι πολίτες από το υστέρημά τους, τα χτίσανε. Με ποιό λοιπόν δικαίωμα, τις ξένες περιουσίες δημεύουνε;
- Αν οι νεραϊδοπαρμένοι εξουσιαστές θέλουν να ξεχρεώσουνε την νεράιδα της εξουσίας να εξευμενίσουνε,τότε το δικό τους βιός να ξεπουλήσουνε, και όχι το δικό μας, ξεδιάντροπα να ξεκοκαλίζουνε.
- Κράτη με παρανομούντες εξουσιαστές δεν λειτουργούνε.Πάντοτε οι εξουσιαζόμενοι προσβλέπουν στους εκλεκτούς τους για να παραδειγματιστούνε.Όταν όμως αναίσχυντα και ανεπίτρεπτα όλοι θα παρανομούνε,οι κοινωνίες θα αποσυντεθούν και θα αυτοδιαλυθούνε.

ΥΓ Οι παράνομοι νομοτηρητές σερίφηδες, οι εκλεγμένοισυμπεριφέρονται σαν Ερίφηδες αφιονισμένοι.Στην ιδιοτέλεια και τον κομματισμό αγκιστρωμένοιαδιαφορούν για τον όλεθρο, που μας αναμένει !..
Keywords
Τυχαία Θέματα