ΠΑΟΚ: Παρουσιάζει τον Ίβιτς - “Σύντομα θα καθοριστεί το συμβόλαιο”

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και η πρωτιά σε αυτή τη διαδικασία ικανοποίησε τους ανθρώπους του “δικέφαλου του Βορρά”, οι οποίοι πήραν την απόφαση να συνεχίσουν με τον Βλάνταν Ίβιτς στο... τιμόνι.
Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (10/5) ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ θα παρουσιάσει τον Ίβιτς στο κοινό και τον Τύπο.

Εκεί θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Λούμπος Μίχελ, η οποία θα αφορά τον σχεδιασμό
ενόψει της νέας σεζόν....

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Σέρβος τεχνικός με τους Θεσσαλονικείς. “Έχουμε συμφωνήσει να υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο και σύντομα θα καθοριστεί η διάρκεια της συνεργασίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίβιτς σε σερβικά ΜΜΕ και συνέχισε:

'Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στα πλέι οφ δεν χάσαμε έχοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είχαν από δύο βαθμούς στο ξεκίνημα, εμείς μηδέν αλλά τους φτάσαμε και τους ξεπεράσαμε στη βαθμολογία. Η επιτυχία ανήκει σε όλη την ομάδα. Όλοι είναι άξιοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο”.

Τέλος, πρόσθεσε για τη δύσκολη χρονική στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. “Η ομάδα είχε κάποια προβλήματα αλλά ήξερα τι αναλαμβάνω. Αποφάσισα με την καρδιά και την λογική και αυτή η προσέγγιση ήταν μοναδικός συνδυασμός για να κερδίζουμε”, κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα