Παγκόσμια Στρατοκρατία – Η Πρωτοχρονιά ως γενική πρόβα για την επιβολή της!

Όπλα, σωματικοί έλεγχοι και συλλήψεις πολιτών έκαναν παγκόσμια ποδαρικό στον πλανήτη μας.
Οι κυβερνήσεις με τις απατηλές προφάσεις της απειλής των “τρομοκρατών”, δημιουργούν από μόνες τους όλες τις προϋποθέσεις ώστε οι πολίτες του κόσμου να κοιμούνται και να ξυπνούν, να περιδιαβαίνουν τους δρόμους και τα μαγαζιά...
, να εργάζονται ή να αργούν περιστοιχισμένοι με ένοπλους στρατιώτες που έχουν το δικαίωμα να τους κάνουν έλεγχο, σωματικό και στα πράγματα τους, να τους συλλάβουν ως υπόπτους μέχρι αποδείξεως
του εναντίον και ως ότου αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντας.

Και ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς, έστησε πανταχόθεν τους μηχανισμούς ως γενική πρόβα του πως θα είναι η ζωή των δυτικών πολιτών στο μέλλον. Και δούλεψε.

Μια κατασκευασμένη και καθόλου τεκμηριωμένη, μια γενικώς και αορίστως απειλή εναντίον του Μονάχου, έφερε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, απλά λέγοντας «η οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους φέρεται να προετοιμάζει “επίθεση αυτοκτονίας” στο Μόναχο». Έτσι δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του πόλης, Χουμπέρτους Άντρα, ο οποίος αναφέρθηκε σε «5 έως 7» πιθανούς υπόπτους μαχητές από το Ιράκ και την Συρία, που ωστόσο, η αστυνομία δεν μπόρεσε να τους βρει και τέλος είπε δεν είναι καν σίγουρη αν βρίσκονται στη χώρα.

Ο Ουμπέρτους Αντράε δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως γερμανοί αξιωματούχοι έλαβαν μια “πολύ συγκεκριμένη” πληροφορία σύμφωνα με την οποία σχεδιάζονταν επιθέσεις αυτοκτονίας σε σταθμούς τρένων τα μεσάνυχτα στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας. Τόσο συγκεκριμένη, όσο και αόριστη…

Παρίσι: Οι αρχές συνέλαβαν συνολικά 622 ανθρώπους, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την έλευση του νέους έτους. Αριθμός διπλάσιος συγκριτικά με το περασμένο χρόνο. Περισσότεροι από 100.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες κινητοποιήθηκαν για να εγγυηθούν την ασφάλεια στη Γαλλία κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς._______________________________________________________________________________Στο Παρίσι, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Ωστόσο από τους εορτασμούς για το 2016 έλειψαν τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα, καθώς η απειλή μιας τρομοκρατικής επίθεσης παραμένει «πολύ υψηλή» σύμφωνα με τις αρχές. Περισσότεροι από 100.000 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στους δρόμους ολόκληρης της χώρας.
Στο Λονδίνο χιλιάδες ανθρώπους να συγκεντρωθούν στις όχθες του ποταμού Τάμεση, υπό το άγρυπνο βλέμμα 3.000 αστυνομικών που αναπτύχθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα.
Στις Βρυξέλλες ο φόβος της τρομοκρατίας είχε ως αποτέλεσμα τηνματαίωση των εκδηλώσεων. Έξι άνθρωποι συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο ερευνών για επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις. Τρεις εξ αυτών αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι.
Στη Μαδρίτη η αστυνομία περιόρισε σε 25.000 τον αριθμό των ανθρώπων στους οποίους επετράπη να συγκεντρωθούν στην Πουέρτα δελ Σολ για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς. Οι υπόλοιποι, στα τσακίδια!
Στη Μόσχα, η εμβληματική Κόκκινη Πλατεία, έκλεισε για πρώτη φορά φέτος για τους πολίτες την Πρωτοχρονιά, λόγω των φόβων τρομοκρατικής επίθεσης. Όχι θα έλειπε ο Ρώσικος Μάρτης από την Σαρακοστή!Νέα Υόρκη: Περίπου 6.000 αστυνομικοί (ένστολοι και με πολιτικά), 500 παραπάνω από τις περσινή εκδήλωση, βρίσκονταν στην περιοχή την παραμονή, με την υποστήριξη έφιππων περιπολιών, σκύλων ειδικά εκπαιδευμένων για την ανίχνευση βομβών, ανιχνευτές ραδιενέργειας και άλλου είδους τεχνολογίας. _______________________________________________________________________________Στη Νέα Υόρκη, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι υπολογίζεται ότι συγκεντρώθηκαν, υπό το άγρυπνο βλέμμα των αρχών ασφαλείας, στην Τάιμς Σκουέρ για την έλευση του καινούργιου χρόνου.
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε χθες ότι ασκήθηκαν διώξεις σε έναν άνδρα ηλικίας 25 ετών, καθώς “φέρεται να προετοίμαζε” επίθεση στο όνομα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Όπως επισημαίνει το υπουργείο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μας πετάν ένα “φέρεται” και “ψυχολογικά προβλήματα”, πολιτικοί με “βέβαιο” αρρωστημένο ψυχολογικό προφίλ, αυτό του phsycopath!
Η απειλή της τρομοκρατίας γίνεται η νέα «κανονικότητα»Members of the New York City Police Strategic Response Group are seen in New York’s Times Square. Η “κανονικότητα” πάει…. πλανήτη!_________________________________________________________________________“Ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας” πιστεύουν ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια νέα «κανονικότητα» (μόνο η Ευρώπη;), καθώς θεωρούν ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν περισσότερες απειλές και αναβολές μαζικών εκδηλώσεων, καθώς ο φόβος για την ασφάλεια θα παραμείνει υψηλός.
Βρετανοί, αλλά και Ευρωπαίοι αναλυτές, λένε πως οι υπηρεσίες ασφαλείαςπρέπει να αποδεχτούν το γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος, φαίνεται να έχει την πρόθεση και την ικανότητα να πλήξει ευρωπαϊκούς στόχους, σε επιθέσεις με επαγγελματικό σχεδιασμό και εκτέλεση.
Το Μόναχο, εκκενώθηκε μερικώς, μετά από απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ εκδηλώσεις σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις είτε ματαιώθηκαν, είτε πραγματοποιήθηκαν σε μικρότερη κλίμακα, εξαιτίας της ανησυχίας για την ασφάλεια.
Η Μάργκαρετ Γκίλμορ, υψηλόβαθμο στέλεχος του Royal United Services Institute, εκτιμά πως παρόμοια περιστατικά, θα πρέπει να αναμένονται στο μέλλον.
Ανάλογη άποψη έχει και ο καθηγητής Ρικ Κόολσετ, ειδικός επί των ζητημάτων τρομοκρατίας στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης. Οπως τόνισε, αν και δεν είναι νέο φαινόμενο η επιθυμία τρομοκρατικών οργανώσεων να θέλουν να κάνουν επιθέσεις σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις- όπως για παράδειγμα σε εκδηλώσεις για την έλευση του νέου έτους- η εξέλιξη του Ισλαμικού Κράτους σημαίνει ότι η Ευρώπη μπαίνει σε μία νέα εποχή.
«Τους μήνες που θα ακολουθήσουν θα αντιμετωπίσουμε μία νέα κανονικότητα», τόνισε ο Κόολσετ. «Κάποια μέρα, η δημοσιότητα γύρω από τον ISIS θα εξαφανιστεί, αλλά μέχρι να γίνει αυτό φοβάμαι ότι θα έχουμε περισσότερες απειλές, αναβολές, εφόδους σε σπίτια και συλλήψεις, καθώς οι χώρες συμβιβάζονται με την έκταση της τρομοκρατικής οργάνωσης και των προθέσεών της. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε», τόνισε.
Βέβαια, όσο κι αν η κινηματογραφική και θεατρική τους εμπειρία να είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, είναι δύσκολο να κατασκευάζονται σε κοινή θέα συνεχώς false flag attacks, οπότε βολευτείτε με “φέρεται να…” και “υπάρχουν πληροφορίες” – τουλάχιστον εδώ δεν μπορούν και να γίνουν ρόμπα και να ξεσκεπαστούν από αβλεψία και ατέλειες στα στημένα show, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.Στον αντίποδα, ο Ομπάμα ψάχνει τρόπους να μειώσει την οπλοκατοχή Ο Ομπάμα τόνισε σήμερα, στην εβδομαδιαία ηχογραφημένη ομιλία του, ότι έχει λάβει “υπερβολικά πολλές επιστολές από γονείς και δασκάλους και παιδιά για να καθίσω και να μην κάνω τίποτε”.
Ο Ομπάμα έχει ζητήσει επανειλημμένα από το Κογκρέσο να καταστήσει αυστηρότερους τους νόμους περί οπλοκατοχής, δίχως αποτέλεσμα. Οι εκκλήσεις του έγιναν εντονότερες μετά τη σφαγή του 2012 σε Δημοτικό σχολείο του Νιούταουν, στο Κονέτικατ, καθώς και μετά τα φονικά στο Κολοράντο Σπρινγκς (Κολοράντο) και το Σαν Μπερναρντίνο (Καλιφόρνια) τους τελευταίους μήνες – όλες οι επιθέσεις αποδεδειγμένα ως false flag attacks!
“Πριν από λίγους μήνες, ζήτησα από την ομάδα μου στον Λευκό Οίκο να εξετάσει οποιεσδήποτε νέες δράσεις που μπορώ να αναλάβω για να βοηθήσω να μειωθεί η βία με όπλα”, ανέφερε ο Ομπάμα στην ομιλία του. “Και τη Δευτέρα θα συναντηθώ με την υπουργό Δικαιοσύνης μας, την Λορέτα Λιντς, για να συζητήσουμε τις επιλογές μας”.
Η Washington Post, επικαλούμενη αρκετά πρόσωπα ενημερωμένα για το θέμα, αναφέρει πως ο Ομπάμα και η Λιντς θα οριστικοποιήσουν δράσεις της κυβέρνησης που δεν απαιτούν την έγκριση του Κογκρέσου και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα – η allnewz έπεσε μια βδομάδα έξω! Το περιμέναμε πρωτοχρονιάτικα.
Απογοητευμένος από το Κογκρέσο, ο Ομπάμα έχει δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσει “κάθε εξουσία που έχει αυτό το αξίωμα” για να θεσπίσει μέτρα για τον έλεγχο των όπλων.
Ο ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ εκπροσώπησε τους υποστηρικτές του νόμου σχολιάζοντας στο Twitter: «Ο Ομπάμα θέλει να επιβάλει περισσότερο έλεγχο των όπλων. Η απάντησή μου; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ“.Το όλο νόημα της νέας παγκόσμιας “κανονικότητας”: Οι πολίτες θα ζουν ανάμεσα σε ένοπλους και αφοπλισμένοι. Καλωσόρισες 2016!© AllNewz
Keywords
Τυχαία Θέματα