Οι τζιχαντιστές κάνουν απόβαση στην Ευρώπη

Στη Βοσνία, σε ένα απομονωμένο σημείο μέσα στο δάσος έστησαν οι τζιχαντιστές μια νέα βάση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ξένα ΜΜΕ θα αποτελέσει ορμητήριο για τις επιθέσεις τους στην Ευρώπη.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Sunday Mirror ένα ερημωμένο χωριό στη Βοσνία το Osve χρησιμοποιείται ως στρατόπεδο για εκπαίδευση μαχητών του Ισλαμικού Κράτους και ως σημειο εκκίνησης για
επιθέσεις εντός του ευρωπαϊκού εδάφους....

Στο χωριό το οποίο μπορεί κάποιος να προσεγγίσει μόνο από χωματόδρομους κάποια από τα σπίτια είναι γκρεμισμένα. Η θέση των σπιτιών είναι τέτοια που επιτρέπει σε όσους μένουν εκεί να αντιλαμβάνονται αν κάποιος προσεγγίζει την περιοχή, στην οποία ήδη μένουν κάποιοι μουσουλμάνοι.

Μεταξύ των φανατικών μουσουλμάνων που έχουν σύμφωνα με τις πληροφορίες αγοράσει γη στην περιοχή είναι ο Harun Mehicevic, ο Jasin Rizvic και ο Osman Kekic, οι οποίοι βρίσκονται στη Συρία και συμμετέχουν στον πόλεμο. Οι χωρικοί της περιοχής πάντως λένε ότι το μέρος είναι φωλιά τρομοκρατών και προειδοποιούν όσους πλησιάζουν να μη φωτογραφίζουν τίποτα και κανέναν γιατί κινδυνεύουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα