Οι ταξιτζήδες συνεχίζουν, ο Ραγκούσης κάνει βήματα πίσω

Σε αιφνίδιες κινήσεις αποκλεισμών του οδικού δικτύου και άλλων σημείων-αιχμής θα προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία διαρκείας κατά της απόφασης Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας ετοιμάζονται
να πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών, σηκώνοντας τις μπάρες από τις 9:00 το πρωί και για περίπου δύο ώρες.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι αποκλεισμένο το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» . «Μπλόκο» έχουν στήσει και στο λιμάνι, όπου βρίσκονται δύο κρουαζιερόπλοια και εμποδίζεται η πρόσβαση τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή.. Στα Χανιά οι....... αυτοκινητιστές που αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, έχουν παρατάξει από τις 8:00 το πρωί τα αυτοκίνητα τους έξω από το κτίριο που στεγάζει τις δυο οικονομικές υπηρεσίες των Χανίων και θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, αποκλείοντας την είσοδο των δυο υπηρεσιών.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι να τους σπάσουμε τα νεύρα» είπε το βράδυ της Τετάρτης στο MEGA ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, επιτιθέμενος με δριμύτητα στον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και ευχαριστώντας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκφράζουν αντιρρήσεις για τις κινήσεις του υπουργού.

Το Προεδρικό ΔιάταγμαΓια τον Οκτώβριο μεταφέρεται η ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος του Γιάννη Ραγκούση για το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δ. Κρεμαστινό.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο βουλευτής τόνισε ότι σε διάλογο που είχε με τον υπουργό Υποδομών τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αποφάσεις χωρίς να υπάρξει προηγουμένως διάλογος.

«Ο Γ.Ραγκούσης δεν θα θελήσει να δημιουργήσει μείζον πρόβλημα. Θα προχωρήσει όχι σε συμβιβασμό, αλλά σε συμβιβαστικό διάλογο» είπε ο κ.Κρεμαστινός.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «υπερβολικές» τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών ταξί, καθώς ακόμη-όπως τονίζει-δεν έχει διατυπωθεί το ΠΔ. «Το θέμα αυτό μεταφέρεται για τον Οκτώβριο, ωστόσο οι ιδιοκτήτες ταξί θέλουν να μάθουν εδώ και τώρα το περιεχόμενο του Προεδρικού Διατάγματος».

Ο κ. Κρεμαστινός τέλος τόνισε ότι «ο Γ.Ραγκούσης δεν θα ακυρώσει αυτά που έκανε ο Δ.Ρέππας, απλώς θα τα τροποποιήσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα