Οι προτάσεις της ημέρας (12/11)

Μια Κυριακή χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον η σημερινή, καθώς δεν υπάρχει δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης ελέω εθνικών ομάδων. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε βέβαια το ματς της Εθνικής καθηλωμένοι στους καναπέδες μας, ωστόσο το 4-1 υπέρ της Κροατίας μας στερεί κι αυτό το “δικαίωμα”. Έτσι λοιπόν θα κινηθούμε με λίγες και προσεκτικές επιλογές, ώστε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για πάμε να δούμε τι και πως…

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κάρπι και Μπρέσια. Οι
γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της Άσκολι, αν πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα έχουν την ευκαιρία να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Αντιμετωπίζουν σήμερα μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο γήπεδό της με 1-2 από τη Βενέτσια, και της οποίας έχουν πάρει τον «αέρα», καθώς στα έξι πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα στην Κάρπι και την Μπρέσια, η πρώτη παραμένει αήττητη, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θα πάμε με την έδρα και την «προϊστορία» και θα επιλέξουμε τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.40.

Συνεχίζω με Overaki από τον επαναληπτικό της Εθνικής μας κόντρα στην Κροατία. Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται σήμερα την Κροατία, η οποία μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα έχει γίνει το απόλυτο αφεντικό όσον αφορά την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε τρομερά κενά στα μετόπισθεν, δέχθηκε γκολ από δικά του λάθη και πλέον κυνηγάει ένα πελώριο ποδοσφαιρικό θαύμα αν θέλει να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να επιτεθεί δίχως αύριο, μπορεί να σκοράρει και οι Κροάτες είναι σίγουρα σε θέση να εκμεταλλευτούν και πάλι τα κενά που θα συναντήσουν. Έτσι, θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.10.

Περνάω στο G/G και την αναμέτρηση Κρεμονέζε – Παλέρμο. Αμφότερες διανύουν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής όντας σε 3η και 2η θέση αντίστοιχα, το δυνατό τους σημείο είναι η επιθετική τους δεινότητα και στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα δεν αναμένουμε αλλαγή προσώπου. “Βλέπουμε” ένα ανοιχτό μας με γκολ εκατέρωθεν, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 1.90.

bethome
Keywords
Τυχαία Θέματα