Οι «μη λύσεις» ίσως τον πονέσουν!

Η... γκέλα τρίτωσε για τον ΠΑΟΚ όσο αφορά τα επίσημα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Η πρώτη ήταν ανώδυνη αφού εκείνη η ήττα από την Ζίμπρου δεν έκανε καμία ζημιά μιας και στην ρεβάνς της Τούμπας ο Δικέφαλος πέρασε πανηγυρικά. Η δεύτερη γκέλα ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο εντός έδρας ματς με την Καλλονή. Αν εκείνοι οι 2 χαμένοι βαθμοί στοιχίσουν θα φανεί στην πορεία της σεζόν αν και «στην πρεμιέρα όλα επιτρέπονται».

Η τρίτη απώλεια (και 2η φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις) έγινε στο Καυταντζόγλειο στο ματς
με την Καλαμαριά. Λογικά ούτε αυτή θα στοιχίσει καθώς «εύκολα-δύσκολα», ο ΠΑΟΚ δεν θα την πατήσει στα άλλα δύο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κέρκυρα ώστε να πέσει... θύμα έκπληξης από νωρίς στο Κύπελλο. Αυτοί που την... πάτησαν και μάλιστα κατά δήλωση Αναστασιάδη ήταν οι «ρεζέρβες» που κόντρα στους Πόντιους πήραν την ευκαιρία αλλά την πέταξαν στα σκουπίδια.

Ο Άγγελος που... τα παίρνει και εύκολα στο κρανίο, δύσκολα θα ρισκάρει σε ένα ματς μεγαλύτερης επικινδυνότητας να βάλει παίκτες που τα έκαναν «θάλασσα» με αντίπαλο από την Football League και μάλιστα ουσιαστικά σε εντός έδρας ματς. Επί της ουσίας το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης έβγαλε στον... αφρό το μεγάλο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟΚ. Αυτό που από το καλοκαίρι οι περισσότεροι είχαν εντοπίσει και που οι άνθρωποι του... φοβούνται.

Η απουσία πάγκου, δεύτερων αξιόπιστων λύσεων. Πρόκειται για μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από τον Αναστασιάδη, που όμως θα πορευτεί έως τον Ιανουάριο τουλάχιστον με 13-14 παίκτες πρώτης γραμμής. Με τα μετόπισθεν να φωνάζουν εδώ και μήνες ότι χρειάζονται παίκτες και ήρθε ο τραυματισμός του Τζαβέλλα να το θυμίσει ακόμη περισσότερο... Η φλόγα που έδειξε η ομάδα στο Αγρίνιο ή στο ματς με την Μινσκ στην Τούμπα δεν υπήρχε στο Καυταντζόγλειο. Μέχρι και τον Αθανασιάδη (που ήθελε να ξεκουράσει) έριξε στην... μάχη ως αλλαγή ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Άλλωστε δεν είναι «μαθηματικά και φυσική» το ποδόσφαιρο. Τα πράγματα είναι απλά.

Με λίγες λύσεις μπορεί να κάνεις... παπάδες αν δουλέψεις σωστά σε ένα μέτωπο. Το έκανε πέρσι ο Αναστασίου που η ομάδα του έδινε ένα ματς την εβδομάδα και έφτασε στο σημείο ο Παναθηναϊκός να πάρει το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ φέτος με... 3 καρπούζια (πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League) θα ζοριστεί και φάνηκε αμέσως.

Πλησιάζει και το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο που και πάλι θα είναι το... απόλυτο crash test της σεζόν για να δούμε αν μπορεί η... περπατησιά της ομάδας να απλωθεί περισσότερο φέτος. Όμως όπως αναφέραμε και πιο πάνω μέχρι την εμβόλιμη χειμερινή μεταγραφική περίοδο το ρόστερ δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Στο χέρι του Αναστασιάδη είναι πλέον να κάνει τις επιλογές του... Κι απ' ότι φαίνεται μετά το κάζο της ήττας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς περιορίζονται ακόμη περισσότερο!
Keywords
Τυχαία Θέματα