Ο Μελισσανίδης θέλει τον Ιβάν παρόντα στον τελικό κυπέλλου!

Ως γνωστόν, ο κουμπουροφόρος Ιβάν Σαββίδης έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Εν όψει όμως του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο, όπου οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ...
Δ. Μελισσανίδης έκανε μία δήλωση-έκπληξη.
Με λίγα λόγια ζητεί την αναστολή τιμωρίας του Σαββίδη, προκειμένου να παρευρεθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Στην σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Μελισσανίδης αναφέρει:

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Εδώ που τα λέμε, τόσες και τόσες αποφάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ έχουν τροποποιηθεί, μία ακόμη τι θα πείραζε. Πάντως και ως τρολάρισμα, καλό είναι…
Keywords
Τυχαία Θέματα