Ο "ιός" του γιούχα χτύπησε και τον Γερουλάνο στις Βρυξέλλες. Δείτε το βίντεο

Στο ευρωκοινοβουλίο μεταφέρθηκε το κλίμα δυσαρέσκειας εναντίον τωνπολιτικών, με θύμα αυτή τη φορά το υπουργό Πολιτισμού και ΤουρισμούΠαύλο Γερουλάνο.Η ένταση στην καρδιά των Βρυξελλών, προκλήθηκεκατά τη διάρκεια εκδήλωσης με την ευκαιρία της επετείου από τη Μάχη τουΜαραθώνα, την οποία διοργάνωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. ΧρυσούλαΠαλιαδέλη.Όπως έχει συμβεί και στα προηγούμενα κρούσματααποδοκιμασίας, οι διαδηλωτές εισέβαλαν
στο χώρο της εκδήλωσης όπουβρισκόταν ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνοςκαι σήκωσαν πανό εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης και του........ ΔΝΤ.Ειδική αναφορά έγινε μάλιστα στην Κερατέα και τις διαμαρτυρίες πουλαμβάνουν χώρα στην περιοχή.Το κίνημα ονομάζεται "ΠρωτοβουλίαΑλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται κατά των Βρυξελλών", ενώ μέλοςτης Πρωτοβουλίας ζήτησε μετά τις ομιλίες και πριν την προβολή τηςταινίας να παρέμβει για τρία λεπτά. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης η πρώηνυπουργός Κ. Μπατζελή δε σταμάτησε να συμπεριφέρεται σαν να βρισκόταν σετηλεπαράθυρο, εκτοξεύοντας προσβολές και ειρωνικά "μπράβο" προς τονομιλητή και τα μέλη της Πρωτοβουλίας.
geroulanos by babisflou
Η παρέμβαση μεταφρασμένη στα ελληνικά."2.500 χρόνια μετά τη μάχη του Μαραθώνα και 20 μόλις χιλιόμετρα από το τόπο της μάχης οι σύγχρονοι Έλληνες δίνουν μια άλλη μάχη.Πρόκειταιγια τους κατοίκους της Κερατέας που παλεύουν ενάντια στους σύχρονουςβαρβάρους. Αυτοί οι σύγχρονοι βάρβαροι δεν είναι από την Ασία, είναιαπό την Ελλάδα.Είναι η αστυνομία του ελληνικού κράτους που τηνέχει στείλει εκεί η ελληνική σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση για ναυπερασπιστεί μια παράνομη απόφαση.Την απόφαση να δημιουργηθείμία χωματερή στην Κερατέα που θα καταστρέψει αρχαιολογικό χώρο. Να πώςπροστατεύει αυτή η κυβέρνηση τον ελληνικό πολιτισμό. Οι αστυνομικέςδυνάμεις της κυβέρνησης μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών, βρίζουνγυναίκες, ψεκάζουν με χημικά απλούς εργαζόμενους ανθρώπους καισυμπεριφέρονται σα δυνάμεις κατοχής.Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας είναι ένα σύμβολο της πάλης όλων των εργαζόμενων στην Ελλάδα.Ένασύμβολο δίπλα και σε εκείνο, των 300 μεταναστών απεργών πείνας πουνίκησαν και αφιέρωσαν τη νίκη τους σε ολόκληρη την εργατική τάξη τηςΕλλάδας.Είναι αλληλέγγυοι στις εννιά γενικές απεργίες που έχουνγίνει ενάντια στις παράλογες πολιτικές του ΔΝΤ, της ΕΕ και τηςελληνικής κυβέρνησης.Οι σύγχρονοι βάρβαροι είναι οιΕυρωβουλευτές που ψηφίζουν αυτά τα μέτρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ,η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που καταργούν τη δημοκρατία με την «ΝέαΟικονομική Διακυβέρνηση» που θέτει τους κρατικούς προϋπολογισμούς υπότον έλεγχο ενός μη εκλεγμένου οργανισμού, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Δε θα επικρατήσετε. Αυτή η κρίση δε θα ναι οι Θερμοπύλες του εργαζόμενου λαού αλλά το δικό σας Βατερλώ".
Keywords
Τυχαία Θέματα