(Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος) του Ντοστογιέφσκι Στα Ελληνικά δρώμενα, παίζεται ως (ο κλέφτης και ο ψεύτης της Ελληνικής Βουλής)



Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης
Και ας αρχίσουμε με μία δήλωση που τότε πέρασε στα ψιλά γράμματα των ΜΜΕ, από τον Κίσινγκερ, της γνωστής Λέσχης ‘BILDEBERG’, που είναι μέλη και πολλοί Έλληνες - ανθέλληνες πολιτικοί μας μέσα.
Στον (οικονομικό Ταχυδρόμο) και σε στήλη σχολίων παρεισέφρησε την (14/08/97), μια «ασήμαντη» είδηση. Ότι πριν από λίγα χρόνια, ο Χένρι Κίσινγκερ σε δημόσια ομιλία του στην Ουάσιγκτον είχε πει τα........ εξής.

«Ο Ελληνικός λαός, είναι ατίθασος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές
του ρίζες.Τότε ίσος συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή, (να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, την Οικονομία του, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μην μας παρενοχλεί στην ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή, μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς και την πολιτική των ΗΠΑ».
Είναι γνωστό ότι και αυτός όπως και πολλοί άλλοι, είναι στη γνωστή λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που κανονίζουν τις τύχες του κόσμου.
Μερικοί από τους Έλληνες (πολιτικούς) που είναι μέλη της, κατά τα ΜΜΕ, είναι οι κάτωθι και όχι τυχαία και οι τελευταίοι 3 πρωθυπουργοί της χώρας.
Κώστας Καραμανλής – Πρώην ΠρωθυπουργόςΓιάννος Κρανιδιώτης – Πρώην αναπληρωτής ΥπουργόςΣτέφανος Μάνος – Πρώην Υπουργός Κων/νος Μητσοτάκης - Πρώην ΠρωθυπουργόςΠαπανδρέου Γιώργος – Πρώην ΠρωθυπουργόςΠαπακωνσταντίνου Γιώργος – Πρώην Υπουργός ΟικονομικώνΠάγκαλος Θεόδωρος – Αντιπρόεδρος Μιχάλης Παπακωνσταντινου - Πρώην ΥπουργόςΣαμαράς Αντώνης – Πρόεδρος ΝΔ και ΠρωθυπουργόςΔιαμαντοπούλου Άννα – Υπουργός ΠαιδείαςΜπακογιαννη Ντόρα – Πρόεδρος ΚόμματοςΑνδρέας Ανδριανόπουλος- πρώην ΒουλευτήςΓεράσιμος Αρσένης – Πρώην ΥπουργόςΔιαμαντούρος Νικηφόρος – Εθνικός OMBUDSMAN
Καί μόνο ένας δημοσιογράφοςΑλέξης Παπαχελάς - Δημοσιογράφος
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που οι περισσότεροι από αυτούς, (τούς πολιτικούς), διετέλεσαν Υπουργοί παιδείας.Για αυτό μην σας φανεί παράξενο, ούτε η μεθόδευση της αντικατάστασης της Ελληνικής γλώσσας από την Αγγλική, ή όποια άλλη, ούτε την διάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος, ούτε την ισοπέδωση του, (δηλαδή την υποβάθμιση του Πανεπιστημιακού επιπέδου, σε επίπεδα ΤΕΙ δικού μας, ή 3ετους και 4ετους φοίτησης σχολών εξωτερικού)Ούτε η μεθόδευση, της Διάσπασης της Ελλάδας σε μικρότερα τμήματα, όπως ακούγεται τον τελευταίο καιρό, για την Κρήτη και τα Ιόνια νησιά για αρχή.
Για να δούμε και ποιοι είναι οι εθνοσωτήρες μας.http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/bildeberg.html#more
Δεν είναι τυχαία λοιπόν, η κατάληξη της χώρας μας, σε αυτή την κατάσταση και είναι και περίεργο που δεν αναφέρεται κανείς στον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Β΄, που βάση του πίνακα του Βήματος (20/09/2009) που παραθέτω, φαίνεται η εκτροπή δανεισμού της χώρας, κατά την Υπουργεία Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου, σε(3 δισεκατομμύρια Ευρώ τον μήνα), για να έρθει μετά ο γνωστός ΓΑΠ, μαζί με το φιλικό του περιβάλλον (Παπακωνσταντίνου και σία.....), να αποτελειώσει την χώρα, που με την μεθόδευση της ΕΛΣΤΑΤ, να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ, λόγο του ψεύτικου ελλείμματος και να έρθει μετά ο Βενιζέλος (ο σημερινός σωτήρας) και να προστατεύσει, όπως ακόμα και σήμερα τον Πρόεδρο της, για να μην φανεί η Απατεωνιά.
Στη συνέχεια, ήρθε ο σωτήρας Σαμαράς, με τις ψεύτικες προεκλογικές δηλώσεις, (αλλά Παπανδρέου), για να συνεχίσει την ισοπεδώσει της χώρας και τοθ κόσμου, προς όφελος των εταιρειών, των πολιτικών που κατά έκλεψαν την Ελλάδα και των λοιπών δικών τους φοροφυγάδων.
Όλα αυτά η ΝΔ μαζί με τις συνιστώσες της, ΠΑΟΣΚ και ΔΗΜΑΡ.
Όσο για όχι άλλες περικοπές, αυτό θα το δούμε όλοι μας και έτσι θα αποκαλυφθεί η ψευτιά τις τρικομματικής κυβέρνησης και θα έχει σχέση, με τις επικουρικές συντάξεις και τους κατώτατους μισθούς, που θα περικοπούν και άλλο.Αλλά, για το καλό μας γίνεται βρε παιδιά, για να πεθάνουμε και να εξαθλιωθούμε πιο γρήγορα.
Την συνέχεια την ξέρετε και με επιβολή πια της Τρόικας, που πίσω από αυτή κρύβεται (μία Μέρκελ και ένας Σόημπλε, που εντάσσονται φαίνεται στην καινούργια τάξη πραγμάτων 4ο ΡΑΙΧ), μια Λαγγάρντ και φυσικά Τράπεζες και συμφέροντα), η καταστροφή συνεχίζεται, με αρχηγό τον νυν Υπ. Οικονομικών Στουρνάρα, εξωκοινοβουλευτικό, για να μην έχουν κομματικά και καλά προβλήματα, η ΝΔ και οι συνιστώσες της, (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ).
Έχουμε λοιπόν.1. Εξαθλίωση του βιοτικού επίπεδου του κόσμου, κατακρεούργηση του οικογενειακού προϋπολογισμού και μετατροπή του κόσμου σε εξαθλιωμένους, άνθρωποι που πριν ήταν οικογενειάρχες της μεσαίας τάξης, με αξιοπρέπεια (τουλάχιστον πολύ περισσότερη από τους πολιτικούς μας).2. Εξαθλίωση των Ταμείων και μάλιστα επί βασιλείας Βενιζέλου και Παπαδήμου παιδί της γνωστής τράπεζας, νυν σωτήρα, (κάνοντας και νόμους για την υπεράσπιση των διοικητών των ταμείων και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, εντάσσοντας τους στο νόμο που προστατεύει τους πολιτικούς), για μην διωχθούν νομικά για την κλεψιά που διαπράχθηκε στα αποθεματικά τους, τα οποία ήταν ζεστό χρήμα και τα μετέτρεψαν σε ομόλογα για να κουρευτούν, αλλά προσέξτε μόνο τα χρήματα στην Ελλάδα, όχι των τραπεζών του εξωτερικού.3. Η καταστροφή και απαξίωση του συστήματος υγείας, που κατέστρεψε ένας άλλος εθνο-σωτήρας, ο Λοβέρδος, ο οποίος δηλώνει και αμετανόητος, (χωρίς να κοιταχτεί στο καθρέφτη), ζητώντας να του εμπιστευτούμε την συνέχεια της καταστροφής μας. Και την δημιουργία του ΕΟΠΥΥ, για να βολευτούν κάποιοι δικοί του, αδιαφορώντας εάν είναι ένα φαλιρισμένο ταμείο από την γέννησή του, βασιζόμενος στα υπόλοιπα αποθεματικά των Ταμείων και ιδικά του ΤΣΜΕΔΕ. Χωρίς βέβαια να πειραχθεί το ταμείο των δημοσιογράφων, γιατί τους φοβούνται, ώστε να τους ελέγχουν.
Αλήθεια τι έγινε με τον Υφιπ. Σαλμά που τον κυνήγησαν στο Μεσολόγγι και πάτησε 1-2 άτομα με το αυτοκίνητο, του έγινε δίωξη ποινική, για απόπειρα δολοφονίας, ή δεν βαριέσαι ο κόσμος είναι αναλώσιμος. ???????
4. Λένε ελάττωση των δαπανών του Υπ. Υγείας, αλλά και ένα παιδί γνωρίζει ότι όταν δεν πληρώνουμε τίποτα δεν έχουμε δαπάνες. Αυτό με κίνδυνο την υγεία του κόσμου, (αλλά σκασίλα τους), διότι το δικό τους Ταμείο δεν το έθιξαν. Οπότε δεν βαριέσαι, ας πεθάνουν και μερικοί, όταν δεν έχουν να πληρώσουν. (Μήπως δικοί μας άνθρωποι είναι). 5. Φόρο-ληστεύουν τον κόσμο, για να μην τα πάρουν από αυτούς που πρέπει, καθώς και από τους κλέφτες της Βουλής πρώην και νυν, ενώ αυτοί (οι πολιτικοί μας σωτήρες) πληρώνουν φόρους, (εκτός των άλλων προνομίων), μόνο για το 35% των εισοδημάτων τους. Εκτός από αυτό παίρνουν και 2-3 συντάξεις. Αναρωτιέμαι εάν δεν ήταν ο μισθός τους καθαρά πάνω από 8.000 ευρώ και δεν είχαν όλα αυτά τα προνόμια, θα γινόταν κανείς Βουλευτής για να μας το παίζει σωτήρας, σήμερα.????????6. Δεν φορολογούν τις offshore εταιρείες, με το πρόσχημα του ότι δεν μπορούν, γιατί σχεδόν όλοι από τους Βουλευτές, όλοι οι επιχειρηματίες και πολλοί δημοσιογράφοι, έχουν τα ακίνητα, τα αυτοκίνητα, τα κότερά τους και ότι άλλο μπορεί να φορολογηθεί σε τέτοιες εταιρείες και φορολογούνται με το ελάχιστο. (Πρώην Βουλευτής, με 15 ακίνητα, 7 αυτοκίνητα, ένα κότερο 9 μέτρα, για παράδειγμα, φορολογείτε μέσο αυτών των εταιρειών 5.000 ευρώ). Ενώ για ένα ακίνητο αξίας 800.000 ευρώ η εφορία, έκτακτη εφορία και τα χαράτσια αντιστοιχούν στις 8.500 ευρώ. Είναι κάτι αντίστοιχο, με το πετρέλαιο, που δεν βρίσκουν ποιοι κάνουν λαθρεμπόριο, αλλά αφήνουν το εφοπλιστικό πετρέλαιο αφορολόγητο και κατά τύχη το λαθρεμπόριο συνεχίζεται. Γιατί αλήθεια.???? Εάν ρωτήσετε ένα 7χρονο θα σας πει.7. Σχετικά με τον φόρο ακινήτου και το χαράτσι, ο Νυν σωτήρας Σαμαράς, άλλα μας έλεγε πριν τις εκλογές. Για παράδειγμα εάν το ΕΤΑΚ επί Καραμανλή ήταν για ένα σπίτι 700 ευρώ το 2008, επί ΓΑΠ έγινε 1.600 για το 2009 και 2.700 για το 2010 ευρώ. Υπάρχει μια τιμαριθμική άνοδος. Και φυσικά σε όλα αυτά προστίθενται και τα χαράτσια της ΔΕΗ.8. Ληστεύοντας οι πολιτικοί μας, τον πλούτο του Ελληνικού λαού, προς όφελός τους και προστατεύοντας τους περί αυτούς δικούς τους, (τα δικά τους παιδιά, γιατί οι άλλοι είναι παιδιά κατώτερου θεού, ή μούλικα στη λαϊκή Ελληνική γλώσσα), τους προστατευόμενους τους φοροφυγάδες και επιχειρηματίες, γιατί τους χρηματοδοτούν.
Τι έγινε τελικά με τον Βοσκόπουλο, που χρωστάει 5.000.000 ευρώ, τα πλέρωσε ή την γλίτωσε γιατί είναι σύζυγος Γκερέκου.?????????
9. Θέλουν αποκρατικοποιήσεις. Είδαμε την τελευταία σύμβαση του ΠΡΙΝΟΥ (κοιτάσματα πετρελαίου, στο Β΄ αιγαίο), ανανεώθηκε, για άλλες κάποιες δεκαετίες, και το κέρδος μας είναι μόνο 9% από την Αμερικανική εταιρεία, γιατί είχαν έξοδα να κάνουν, ας πούμε περιφράξεις της έκτασης που καταλαμβάνουν στη Καβάλα. Αυτή η αποικιοκρατική επένδυση είχε υπογραφεί κατ΄ αρχήν από τον Καραμανλή τον Α΄, οπότε συνεχίστηκε και με τον τωρινό σωτήρα. Για να δούμε τι επενδύσεις κάνουν. Από την άλλη θέλουν να αποκρατικοποιήσουν τον ΟΠΑΠ που αποφέρει 500.000.000 ευρώ περίπου τον χρόνο στα δημόσια ταμεία. Πόσα χρήματα θα έχουμε σαν έσοδα ετήσια μετά?? (μάλλον ένα μικρό μέρος από τα 500.000.000 ευρώ) Σαφώς λιγότερα. Άρα θα βγούμε χαμένοι. Ποιος θα τον πάρει?? Θα δούμε στο μέλλον, για να καταλάβουμε ποιος είναι κολλητός ποιανού και ίσως εάν παίχτηκαν μίζες, που δεν ξέρω εάν μάθουμε ποτέ. 10. Λένε ότι θα μας σώσουν οικονομικά, ενώ η διαχείριση των κομμάτων τους, (τα του οίκου τους δηλαδή) έχει αποδειχτεί ότι είναι ανεπαρκής. Χρωστάνε δηλαδή πάνω από 300 εκατομμύρια όλα τα κόμματα και περί τα 250 η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Τότε πώς θα φτιάξουν του κράτους.???????? 11. Βάζοντας σε θέσεις κλειδιά, (Υπ. Οικονομικών) ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να περισώσουν το κεφάλαιο και τους κολλητούς.12. Φορτώνοντας τα ελλείμματα και την κακό-διαχείριση των Τραπεζών, που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, (λες και είναι κρατικές), στον κόσμο, σε όλους μας δηλαδή, άδικα και πρόσφατα μάθαμε ότι θα μας φορτώσουν και άλλα 2 δισεκατομμύρια των Κυπριακών Τραπεζών στη πλάτη μας, μία χώρα που όλοι εκτιμούμε, αλλά εδώ και τόσα χρόνια, την χρηματοδοτούμε, έχουν φοροαπαλλαγές όσοι έρχονται να δουλέψουν στην Ελλάδα, μπαίνουν χωρίς εξετάσεις στα πανεπιστήμια μας, διατηρούμε στρατό εκεί, που πληρώνεται από εμάς, κ.λ.π φτάνει πια. Φυσικά όλα αυτά, όχι γιατί είμαστε Large, αλλά γιατί είμαστε αδιάφοροι και ωχ-αδελφιστές, για να αντιδράσουμε και να τους πετάξουμε όλους αυτούς, (τους δήθεν πολιτικούς σωτήρες), έξω με τις κλοτσιές.13. Εκμηδένισαν τα επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά όχι των δικών τους, στη Βουλή γιατί είναι του οικογενειακού και του εξαρτώμενου περιβάλλοντος, για αυτό βλέπουμε να διορίζουν συνέχεια τους δικούς τους, γιατί και καλοπληρωμένοι είναι και δεν πρόκειται να απολυθούν ποτέ. Βλέπε Τζαβάρας, που κόντεψε να διορίσει ένα ολόκληρο χωριό, Πολύδωρας την κόρη του, http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=156147&catid=9κ.λ.π.Και ενώ θέλουν να διώξουν χιλιάδες κόσμο, (που πιθανών να είναι όχι οι κομματικοί τους υπάλληλοι, γιατί αυτοί μάλλον είναι οι χιλιάδες επίορκοι, επειδή είναι παρατηρημένο, ότι όλοι αυτοί οι κομματικοί πελάτες, είναι και οι τεμπέληδες ή τα λαμόγια του δημοσίου), προσλαμβάνουν άλλους από το παράθυρό, όπως ο Κεδίκογλου, που έχει οργιάσει η Χαλκίδα, για τις προσλήψεις που έχει κάνει.14. Αξιοκρατία μηδέν, με αποτέλεσμα να προσλαμβάνονται σε θέσεις δημόσιων λειτουργών, (αμειβόμενων με πολλές εκατοσταριές χιλιάδες ευρώ) άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και όχι βάσει γνώσεως και εμπειρίας και ποτέ ανεξάρτητα από τον κομματικό μηχανισμό, για να τους βολέψουν και να μην χαλάσουν την πιάτσα των άλλων.15. Δεν φτάνει που ξεπουλάνε τζάμπα τα πάντα, αλλά στις 15/02/2012 επί σωτήρα Παπαδήμου και σωτήρα Υπ. Οικονομικών Βενιζέλου, υποθήκευσαν ακόμα και την ακίνητη περιουσία, του Ελληνικού λαού στην Τρόικα. http://troktiko-blog.blogspot.com/2012/02/blog-post_9707.html?spref=fbκαι έρχονται τώρα να το παίξουν σωτήρες και δήθεν αντί-μνημονιακοί , (βλέπε Βενιζέλος, Λοβέρδος, Μπεγλίτης, και άλλοι πολλοί, κοροϊδεύοντας τον κόσμο, λες και εμείς τρωμε κουτόχορτο.16. Από την άλλη, όλοι αυτοί οι λαμογιο πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν εισχωρήσει σε άλλα κόμματα, για να θολώσουν τα νερά και φυσικά για να στηρίξουν καταστάσεις και πρόσωπα, όπως γνωστός δικηγόρος που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ, (που το 1992 εάν θυμάμαι καλά, είχε πάρει από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ 20.000 δρχ από τον κάθε ένα, με υποχρέωση να του δώσουν άλλες 30.000 ή 35.000δρχ, από περίπου 30.000-35.000 υπαλλήλους, για να τους στηρίξει σε ένα θέμα τους στην ΕΕ, που ήταν και τετελεσμένο, τελικά, όχι μόνο δεν τους έκανε την δουλειά, αλλά ούτε χρήματα τους έδωσε πίσω, ούτε απόδειξη τους έκοψε, γιατί ο Α. Παπανδρέου τον έκανε βουλευτή, για να αποφύγει την κίνηση).Στο ίδιο κόμμα υπάρχουν αντίστοιχα στελέχη όπως, (κολλητοί και συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου, του ΓΑΠ, και ετοιμάζονται να πάνε και μερικοί άλλοι τέτοιοι σε λίγο καιρό). Κοινώς ντύθηκε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. 17. Θίγεται και καλά η Δημοκρατία, όταν τους φτύνουν και τους λένε κλέφτες, όπως είπε κάποτε ο Μεϊμαράκης και άλλοι, (αν και σε αυτή την περίπτωση, νομίζουν ότι ψιχαλίζει), τους πετάνε γιαούρτια και τους φωνάζουν κλέφτες, αλλά ποτέ δεν θίγεται όταν κλέβουν, τον πλούτο της χώρας, και μετατρέπουν τον κόσμο σε ρακένδυτους, ρακοσυλλέκτες, κόβοντας τους τα χρήματα, για τα οποία έχουν πληρώσει όλη τους την ζωή, και τα δικαιώματα τους στη ζωή και την εργασία με αξιοπρέπεια, βγαίνοντας με θράσος διάφοροι ουτιδενοί τυχάρπαστοι της Βουλής, στα διάφορα κανάλια, κοροϊδεύοντας μας, με αρλούμπες. 18. Από την άλλη φίλοι μου, υπάρχουν και κόμματα όπως το ΚΚΕ, που στηρίζει την ύπαρξη του, στη κηπουρική, (είναι δηλαδή, ένα είδος μαϊντανού της πολιτικής, ακριβοπληρωμένου). Είναι μόνο για να δημιουργεί εντυπώσεις, και βαβούρα, χωρίς να παίρνει καμία ευθύνη για τα δρώμεναΚοινός πολύς καυγάς για το τίποτα.
Αυτοί είναι οι πολιτικοί αυτής της χώρας.Άνθρωποι των συμφερόντων, της λαμογιάς, της πάρτης τους και της ρεμούλας.
Κατ΄ αρχήν εάν ενδιαφερόντουσαν το πρώτο πράγμα θα ήταν να πιάσουν τα κλέμένα χρήματα.Το δεύτερο να φορολογήσουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν και μιλάμε για 55 δισεκατομμύρια ευρώ, τα μισά χρήματα του μνημονίου 3 που έφτιαξε ο Βενιζέλος ο σωτήρας.Θα έπρεπε να μην είναι 300 στη Βουλή, (μια και οι παρόντες από ότι βλέπουμε δεν είναι πάνω από 10 κάθε φορά), αλλά τουλάχιστον 100, που είναι και πολλοί, (αφού μας κάνουν ότι θέλουν οι απ΄ έξω και ιδικά οι Γερμανοί οι φίλοι μας, που μας αγαπούν πολύ και βουρκώνουν με τη κατάντια του κόσμου!!!!! και που τώρα σκαρφίστηκαν, για καλύτερο επικοινωνιακό παιχνίδι, να στείλουν και τον Ρεχάγκελ, λες και η Πολιτική είναι ένα είδος ποδοσφαίρου και η Ελλάδα Κλοτσοσκούφι), γιατί με τους παρατρεχάμενους μαζεύονται χιλιάδες και τους συμβούλους (που πληρώνονται ο κάθε ένας, περί τα 1.000 ευρώ την ημέρα, ήταν πριν 1 χρόνο), φανταστείτε πόσα χρήματα πεταμένα για άχρηστο προσωπικό και άχρηστους (δήθεν πολιτικούς).
Είδαμε και το χιουμοριστικό επεισόδιο στη συνέλευση του ΠΑΣΟΚ να παλαμαριάζουν, έναν από τους πιο άχρηστους πολιτικούς που έχει περάσει από την Ελληνική Βουλή τον γνωστό Γ. Παπανδρέου κοινώς ΓΑΠ. Αναρωτιέται κανείς, για το διανοητικό επίπεδο αυτού του κόσμου, που κατά κανόνα ήταν συνταξιούχοι, με μειώσεις μπορεί και περισσότερο από 50% στη σύνταξη τους, εάν είναι το αληθινό, ή είχαν συμφέροντα όλοι αυτοί από αυτό το ουτιδανό άτομο, που έχει την αυταπάτη ότι είναι και σωτήρας, μαζί με όλη του την οικογένεια, που ήδη θα έπρεπε όλοι, να είναι φυλακή.
Δυστυχώς όμως με όλους αυτούς, κινδυνεύει η Χώρα σε λίγο καιρό, να βρεθεί αντιμέτωπη, εμπρός σε μεγάλη κοινωνική αναταραχή, οπότε κόμματα όπως τα ακραία να ανεβάσουν τα ποσοστά τους και εσείς (οι ανίκανοι και κλέφτες αναξιοκράτες, που είστε μόνο λόγια) και για τους οποίους δεν ανοίγουμε ούτε τις τηλεοράσεις μας, γιατί μας χαλάτε ακόμα και την αισθητική μας, όπως π.χ. διάφοροι Παυλόπουλοι, Γεωργιάδιδες, Σκορδάδες, (ο οποίος μετά μανίας και άγχους, προσπαθεί να στηρίξει τα συμφέροντα των super markets, αν και είναι τα περισσότερα Γαλλικά και Γερμανικά, μάλλον για αυτό) και έχουμε βαρεθεί την ασχήμια της παρουσίας σας. Και τότε, αφού τα ποσοστά σας φτάσουν σε μονοψήφια νούμερα, άχρηστοι εθνοσωτήρες, να μην ξέρετε από που να φύγετε και που κρυφτείτε, που ούτος ή άλλως, εν μέρει γίνεται.
Με εκτίμηση
Κασιμάτης Γιώργος
Keywords
ηλίθιος, βουλη, ντοστογιεφσκι, δρωμενα, ηλίθιος, ψευτης, ελληνικα, μμε, ηπα, παπακωνσταντινου, νεα δημοκρατια, υπουργοι, τει, ελλαδα, κρητη, http, tro-ma-ktiko, blogspot, γαπ, ελστατ, ΔΝΤ, βενιζελος, σαμαρας, παπανδρεου, δημαρ, μερκελ, ραιχ, τραπεζες, στουρναρας, ΠΑΣΟΚ, παπαδημος, λοβερδος, εοπυυ, τσμεδε, offshore, πετρελαιο, εκλογες, ετακ, δεη, Αντζελα Γκερεκου, πρινου, αιγαιο, εταιρεία, καβαλα, οπαπ, newsit, χαλκιδα, τροικα, συριζα, δρχ, τσοχατζοπουλος, ΚΚΕ, μνημονιο, super, Αντωνης Σαμαρας, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, τραπεζα της ανατολης, newsit.gr, στρατος, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νικηφορος διαμαντουρος, λουκας παπαδημος, χαρατσι δεη, Καλή Χρονιά, μειωση μισθων, εκλογες 2012, ακης τσοχατζοπουλος, βουλευτικές εκλογές 2012, 600 δις, αλλαγη ωρας 2012, κυπρος εκλογες, κομματα, βουλευτες, χαρατσι, ακινητα, αυτοκινητα, αυτοκινητο, αφορολογητο, δημοκρατια, δουλεια, ελστατ, εργασια, εφορια, θεμα, ιονια, κηπουρικη, μμε, νησια, οικονομια, ομολογα, ρουχα, τσμεδε, τυχη, υγεια, blog, blogspot, αισθητικη, αννα, ανοδος, αξιοπρεπεια, ασχημια, τει, ατομο, βαλκανια, γαλλικα, γαπ, γερμανικα, γινεται, γκερεκου, γλωσσα, δευτερο, δυνατοτητα, δηλωση, δηλωσεις, δρχ, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκτιμηση, εν μερει, εξετασεις, εξοδα, επενδυσεις, επρεπε, ερχονται, ετακ, εταιρεία, ευθυνη, ζωη, ιδιο, ειδος, θρασος, θρησκεια, ομιλια, ιονια νησια, κεφαλαιο, κισινγκερ, κομμα, λεσχη μπιλντερμπεργκ, λεσχη, λογο, μεσολογγι, μισθος, μητσοτακης, μηδεν, μιζες, μικρο, ντορα, ξερετε, παντα, οικογενεια, ουασιγκτον, οφελος, παιδι, παιδια, παπακωνσταντινου, περιβαλλον, προβληματα, πρινου, προσληψεις, ρεχαγκελ, συνεχεια, συνταξη, σια, σπιτι, φυλακη, φυσικα, φτανει, φτανει πια, χρημα, super, αχρηστοι, http, δικαιωματα, φιλοι, χωρα, κλεφτες, offshore, παιχνιδι, τηλεορασεις, θεσεις, υγειας
Αναζητήσεις
ντοστογιεφσκι ηλιθιος κ πανηλιθιος
Τυχαία Θέματα