Ο Γρηγόρης Ψαριανός, είναι το όνομα-έκπληξη που θα προτείνει ο Σαμαράς στην τρίτη ψηφοφορία

Το νέο είναι φρέσκο (για εμάς τουλάχιστον), και αρχικά επιβεβαιώνεται το σενάριο που διακινείται από χθες, ότι η επιλογή Σταύρου Δήμα, είναι επιλογή "λαγός", και στην τρίτη καθοριστική ψηφοφορία θα υπάρξει νέος υποψήφιος από την "Κεντροαριστερά". Το όνομα, του κεντροαριστερού υποψηφίου είναι....ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ (ή loukas Sidiripolous για τους φίλους στο facebook).
Στο σενάριο της αλλαγής ονόματος κατά την διάρκεια της τρίτης ψηφοφορίας, έπαιζε το όνομα του Κουβέλη, αλλά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,
διαμήνυσε ότι δεν ενδιαφέρεται. Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτηκε τον Γρηγόρη Ψαριανό, επιλογή με την οποία ενθουσιάστηκε και ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Η επιλογή θεωρείται ιδανική γιατί ανήκει στην κεντροαριστερά και θα τραβήξει από εκεί ψήφους που σήμερα αντιδρούν στην κομματική ιδιότητα του Σταύρου Δήμα, ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι συμπαθής και στους κεντροδεξιούς βουλευτές, αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υποστηρίζει πλέον καμία προοδευτική θέση με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αρνητική του στάση στην απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού.
Τέλος θεωρείται ικανότατος, λόγω προσωπικής του προϋπηρεσίας (ψήφιση μνημονίου 2012), να εντοπίζει βουλευτές που για να αποφύγουν να ψηφίσουν θα κρύβονται στις τουαλέτες της βουλής.
Η παραπάνω είδηση, είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας, όπως και τα σενάρια που διακινούνται εδώ και δύο μέρες από τα "παπαγαλάκια" που θέλουν να διασώσουν τον Αντώνη Σαμαρά!
Keywords
Τυχαία Θέματα