Ο Γιάννης Καμπάνης παίρνει τον ΠΑΟΚ

Άκρως θετικές εξελίξεις, οι οποίες μόνο πλατιά χαμόγελα μπορούν να φέρουν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες πλέον επιβεβαιώνονται και από την ΠΑΕ, ο Γιάννης Καμπάνης κατέθεσε έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι υπάρχουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που έχει ζητήσει ο Βρύζας. Την ίδια στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης. σε συνάντηση που είχε χθες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, του είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο....
Πιο αναλυτικά; Ο Γιάννης Καμπάνης
κατέθεσε την έγγραφη πρόταση ενδιαφέροντος του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μαζί με αυτή και ένα επίσημο χαρτί από την Εθνική Τράπεζα, που φανερώνει ότι υπάρχουν τα πέντε εκατ. ευρώ, που έχει ζητήσει ο Βρύζας ως ελάχιστο ποσό εγγυητικής επιστολής. Το συγκεκριμένο έγγραφο δε χαρακτηρίζεται ως εγγυητική επιστολή, αλλά είναι ένα έγγραφο το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει την ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή, εμφανίζεται και πάλι ο Ιβάν Σαββίδης.

Χθες συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα και του τόνισε ξεκάθαρα, ότι θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Μετέφερε ότι είναι διατεθειμένος άμεσα μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δώσει δάνειο για τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ και έδειξε έτοιμος να συμμετέχει στην αύξηση κεφαλαίου, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα το πρωί συμφώνησαν επίσης με τον Βρύζα, να ξεκινήσει νομικός και οικονομικός έλεγχος, που θα διαρκέσουν λίγες ημέρες, δείχνοντας την αποφασιστικότητα του να κλείσει άμεσα την υπόθεση.
Keywords
Αναζητήσεις
καμπανης παοκ
Τυχαία Θέματα