Ο άγνωστος πόλεμος Δένδια-Δραβίλλα στο μέγαρο της Κατεχάκη

Ένας υπόγειος και άγνωστος πόλεμος διεξάγεται το τελευταίο χρονικό στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη ανάμεσα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια και στον διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρο Δραβίλλα...
Αφορμή αποτελεί το γεωγραφικό σύστημα το οποίο προμηθεύτηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών το έτος 2009, υπόθεση για την οποία έχουν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη στελέχη της ΕΥΠ, αλλά και της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Το δικαστικό συμβούλιο
έχει ορίσει για την υπόθεση πραγματογνώμονα από την ΕΛΑΣ και ταυτόχρονα τόσο οι κατηγορούμενοι όσο και η ΕΥΠ δικούς τους πραγματογνώμονες. Το εν λόγω γεωγραφικό σύστημα, όπως λέγεται, "μπάζει από παντού" και είναι αδύνατον να λειτουργήσει, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας επιθυμεί την αγορά ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού και δοκιμασμένου συστήματος, κάτι που τον φέρνει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον εκλεκτό του Μεγάρου Μαξίμου, τον διοικητή της ΕΥΠ κ. Δραβίλλα. Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες και για την σκανδαλώδη αυτή υπόθεση που έχει ξεσπάσει η ηγεσία της ΕΥΠ έχει καλέσει ως εμπειρογνώμονες του τεχνικούς της εταιρείας που συμμετείχε στον σχετικό διαγωνισμό να συμμετέχουν στην πραγματογνωμοσύνη παραβιάζοντας την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου. Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ελληνικό δημόσιο έχει απεντάξει το εν λόγω έργο, ενώ και η δικαιοσύνη διαπίστωσαν απάτη σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του ελληνικού δημοσίου.

Εύκολα λοιπόν μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μία σκανδαλώδης υπόθεση τείνει να κλείσει με σκανδαλώδη τρόπο με πρόσωπα μέσα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών να διαδραματίζουν περίεργο και τουλάχιστον ύποπτο ρόλο... Η υπόθεση αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας το επόμενο χρονικό διάστημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα