Ο ΕΦΡΑΙΜ & Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος
Η υπόθεση του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους,
με την Ελληνική δικαιοσύνη, πέραν του διαδικαστικού θέματος, και των διαφόρων φακέλων δικογραφιών, εξελίσσεται και σε μια γεωπολιτική και γεωστρατηγική σύγκρουση, με εμπλεκόμενες τις δύο υπερδυνάμεις, δηλαδή την Ορθόδοξη Ρωσία, και στην απέναντι όχθη τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της οποίας τα συμφέροντα υπερασπίζονται οι Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Mε τη σύλληψη
του ΕΦΡΑΙΜ παραβίασαν το .......αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους. Παραβίασαν το Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους.
Ως γνωστόν το Άγιο Όρος είναι το «Βατικανό» της Ορθοδοξίας, δηλαδή ένα Θεοκρατικό κρατίδιο, μέσα στο Ελληνικό Κράτος.
Στη προκειμένη περίπτωση οι Σιωνιστικές ΗΠΑ παίζουν στα χωράφια του Ορθόδοξου τόξου, δηλαδή «βάζουν χέρι» κατά το κοινώς λεγόμενο, μέσα σε άλλη ιδιοκτησία, αλλά λόγω Ελλάδος, του δόγματος ανήκομεν εις την Δύσην, και αχυρανθρώπων «Ελλήνων» πολιτικών, παραβιάζουν ανοιχτές θύρες. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ να περιοριστούν και να ασχοληθούν με τα δικά τους θρησκευτικά δόγματα, όπως είναι οι Σα’ι’εντολόγοι, οι Μορμόνοι, και όλες αυτές οι θυγατρικές θρησκευτικές αιρέσεις της Σιωνιστικής νέας θρησκείας της παγκοσμιοποίησης. Δεν έχουν ηθικό ανάστημα να εμπλέκονται στις υποθέσεις της Ορθοδοξίας. Δεν τους αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη άθελά της, και εν αγνοία της, παίζει το παιχνίδι των Σιωνιστικών ΗΠΑ, δηλαδή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού οι ΗΠΑ είναι πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, δηλαδή των Επικυρίαρχων του πλανήτη, της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της παγκοσμιοποίησης, των άθεων Εξουσιαστών της Γης.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη κοιτάζει μόνο το φάκελο της δικογραφίας, και αδιαφορεί για τα τεκταινόμενα στη Γεωπολιτική εις βάρος της Ελλάδος.
Σαν Έλληνες κάτοικοι αυτού του δύστυχου κράτους, απευθυνόμενοι στους Έλληνες δικαστές, με σεβασμό λέμε, αρθείτε εις το ύψος των αρχαίων προγόνων μας, και μην δεχθείτε να σας χρησιμοποιήσουν οι εχθροί του γένους των Ελλήνων, Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ, Αμερικανοί πράκτορες της εδώ Μεγάλης Πρεσβείας ειρωνικά έλεγαν, «Εμείς φυλακίσαμε τον ΕΦΡΑΙΜ».
Η κυβέρνησή μας σαν πιόνι, παίζει το παιχνίδι των Σιωνιστικών ΗΠΑ,
λόγω υποταγής και υποτέλειας. Οι πολιτικοί μας είναι πιόνια και μαριονέτες των παγκόσμιων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, γιαυτό κατάντησαν τη πατρίδα μας «σαν τα μούτρα τους» που λέει ο λαός.
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι του πλανήτη επιβουλεύονται τη χώρα μας, τον ορυκτό της πλούτο, και τη γεωστρατηγική της θέση, για τον έλεγχο της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.
Σήμερα στο Άγιον Όρος υπάρχουν πολλά μοναστήρια επανδρωμένα με καλογήρους πολλών εθνικοτήτων του λεγομένου Ορθόδοξου Τόξου.
Έτσι έχουμε μοναστήρια με Έλληνες καλογήρους, Ρώσους καλογήρους, τα λεγόμενα Ρωσικά μοναστήρια, Ουκρανούς καλογήρους της λεγόμενης πορτοκαλί (Αμερικανικής εμπνεύσεως) επανάστασης στην Ουκρανία της Τζούλιας Τιμοσένκο, (η οποία σήμερα ε
Keywords
Τυχαία Θέματα