Νεα υπόθεση Μπαλτάκου στη ΝΔ; Χρ. Παππάς προς τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Τσιάρα: Θυμάστε τις πολύωρες συναντήσεις μας στο ιατρείο σας και στο ΥΠΕΞ;

Επαφές με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών και νυν βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Τσιάρα, υποστηρίζει ότι είχε σε ανοικτή επιστολή του προς τον ίδιο τον κ. Τσιάρα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς...
Μάλιστα σε αυτή, ισχυρίζεται ότι ο κ. Τσιάρας στις συναντήσεις μαζί του έχει χρησιμοποιήσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Παππάς επιχειρεί να αποκαλύψει τα όσα συζητούσε
με τον κ. Τσιάρα στις «...δύο πολύωρες συναντήσεις μας στο Υφυπουργείο των Εξωτερικών καθώς και την συνάντησή μας στο ιδιαίτερα καλόγουστα διακοσμημένο χώρο του ιατρείου σας της οδού Κηφισίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παππάς αναφερόμενος στον κ. Τσιάρα ισχυρίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ πιέστηκε πολλές φορές να στηρίξει αποφάσεις της συγκυβέρνησης και μάλιστα αναφέρει:

«...Θα αναφέρω και θα σας θυμίσω την κριτική σας στον Σαμαρά και την κυβέρνηση και πώς παραμείνατε στην θέση σας χάριν του πολιτικού σας μέντορα Δημήτρη Αβραμόπουλου διατηρώντας τις φρούδες ελπίδες να συμβάλλετε, ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Ενθυμούμαι επίσης όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε σχετικά με το τι έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της εισόδου Βενιζέλου στην Κυβέρνηση. Ήσασταν ο μόνος που εναντιώθηκε και πήρε τον λόγο.
Την παγωμάρα που νιώσατε όταν κανείς άλλος δεν αντέδρασε και πώς νιώσατε απελπιστικά μόνος. Εκείνη ακριβώς την στιγμή της σιωπής μου είπατε ότι καταλάβατε ότι ήσασταν πλέον εκτός ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Μετά και από τα έργα και τις ημέρες Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες απόψεις; Νιώθετε την ίδια παγωμάρα;
Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;»
Keywords
Τυχαία Θέματα