Να γιατί φούντωσαν οι ΠΑΟΚτσήδες με Σάλπι! (vid)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν γύρισε μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, μετά τον χαμένο τελικό από τον Παναθηναϊκό.
Αυτό, όμως, δεν ήταν "ύποπτο", όπως πολλοί έσπευσαν να γράψουν και να πουν, αφού ο διεθνής επιθετικός είχε πάρει σχετική άδεια από την ομάδα.
Ο "Σάλπι" βάφτισε χθες τη μικρή του κόρη και έπρεπε να βρίσκεται από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη.
Αυτός ήταν ο λόγος που έπρεπε να αναχωρήσει χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγε στην προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, είναι δεδομένο ότι ο Σαλπιγγίδης βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκε σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του τελικού.

Ο 33χρονος άσος δέχεται την πιο σκληρή κριτική από τους φίλους της ομάδας καθώς ήταν αυτός που έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν είναι μόνο αγωνιστικό, όμως, το θέμα, μαθαίνει ο σκύλος από τη Θεσσαλονίκη. Το γεγονός ότι ο "Σάλπι" αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που φώναζαν ρυθμικά το όνομά την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιρναν τα μετάλλιά τους, αποτέλεσε την αφορμή για να ανοίξει για μια ακόμα φορά η συζήτηση για τον παίκτη.

Ο διεθνής επιθετικός δεν κατάφερε να καλύψει το κενό του μεγάλου απόντα, του Στέφανου Αθανασιάδη, και ταυτόχρονα έγινε σύνθημα στα χείλη των αντίπαλων φιλάθλων. Ο συνδυασμός των δύο ήταν αυτός που "φούντωσε" τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και άρχισαν να κατηγορούν και πάλι, μετά από αρκετό καιρό, τον ποδοσφαιριστή.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να προβλέψει κανείς το μέλλον του "Σάλπι" στον ΠΑΟΚ, αφού υπάρχουν και τα παιχνίδια των πλέι οφ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα πέσει επί τάπητος το θέμα της παραμονής του στην ομάδα.

Ο Σαββίδης, που κατηγόρησε ευθέως τους παίκτες για την αποδόσή τους στον τελικό, έχει αποδείξει ότι αφουγκράζεται τον κόσμο και δεν αποκλείεται οι προαγγελίες που ακούστηκαν για "ριζικές αλλαγές", να περιλαμβάνουν και την αποχώρηση κάποιων πρωτοκλασάτων παικτών.

Δες και άκουσε στο παρακάτω βίντεο (7:57) την αποθέωση που γνώρισε ο Σαλπιγγίδης από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Keywords
Τυχαία Θέματα