Μόνο οι 199 …«σωτήρες» δε βλέπουν τις αρπαχτικές ακρίδες! Γιατί άραγε;…

Γράφει ο Μαγια
Επιμένουν οι εγχώριοιφρουροί της διεθνούς τοκογλυφίας, προεξάρχοντος του νεοδεξιού μαντρόσκυλου, μεασύστολα ψεύδη, να αποκρύπτουν την ζοφερή πραγματικότητα, στην οποία οδήγησαν μετη ψήφο τους τη χώρα και το λαό, συκοφαντώντας, παράλληλα, οποιονδήποτε αντιτάσσειτην ελάχιστη ένσταση στο ..........καταστροφολογικό τους παραλήρημα.
Κόλαφο για τους 199 …«σωτήρες», που τα ονόματάτους θα γραφτούν με μαύραγράμματα στις δέλτους καταισχύνης της ελληνικής ιστορίας, αποτελούν οι φωνές,που υψώνονται στο εξωτερικό γιαυτό που έπραξαν την Κυριακήστη Βουλή
και αναμένεται να επικυρωθεί στο Γιούρογκρουπ.
Ιδού:Ο γνωστός Aμερικανόςοικονομικός αναλυτής και παραγωγός ντοκιμαντέρ Max Keiser, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικούτηλεοπτικού σταθμού Russia Today. Ταόσα είπε έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. «Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας δενπροέρχεται από την Ελλάδα, προέρχεται από άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσειτην Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί νααποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος οελληνικός λαός. Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει στην Ευρώπη σαν τοπεινασμένο θηρίο και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. ΟιΈλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης.Η Γερμανίααυτή τη στιγμή έχει εισβάλει στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εισβάλει και στηνΠορτογαλία και στην Ισπανία. Έχουμε να κάνουμε με ένα 4ο Ράιχ. Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικήςαντιπροσώπευσης. Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι ναεπαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουναυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία».Οι σοσιαλιστές και οιοικολόγοι βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου επέκριναν έντονα τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα σε αντάλλαγμαγια τη χρηματοπιστωτική στήριξη της χώρας και έθεσαν ερωτήματα για τηνομιμότητα της τρόικας που τα αποφασίζει.
Το πρόγραμμα λιτότητας που εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο θα είναιαντιπαραγωγικό επειδή «θα καταστήσει δυσκολότερη τη μείωση των ελλειμμάτων»,προέβλεψε ο επικεφαλής των σοσιαλιστών βουλευτών, Χάνες Σβόμποντα.«Συμβάλλουμε ώστε να γίνει εύθραυστο το ελληνικό οικονομικό και κοινωνικόσύστημα και εκφράζω τη λύπη μου γι' αυτό», τόνισε στη διάρκεια συνέντευξηςΤύπου στο Στρασβούργο. Συγκρίνοντας τα μέλη της τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή,Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) με «αρπακτικέςακρίδες που ασκούν εκβιασμό για να χορηγήσουν τη βοήθειά τους», παρατήρησεπως αυτός ο θεσμός «ομιλεί στο όνομα της ΕΕ, όμως δεν έρχεται ποτέ ναεμφανισθεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».
Η σοσιαλιστική ομάδα σκοπεύει να στείλει μέσα σε δύο εβδομάδες στην Αθήνα μια «εναλλακτικήτρόικα» αποτελούμενη από τρία μέλη της. Οι βουλευτές αυτοί θα προτείνουνστην Ελλάδα ένα εναλλακτικό πρόγραμμα" προορισμένο να μειώσει ταελλείμματα, αλλά ευνοώντας την ανάπτυξη και την απασχόληση, δήλωσε ο Σβόμποντα,υιοθετώντας την πρόταση της Λούκας Κατσέ
Keywords
Τυχαία Θέματα