Μία φωτογραφία απόδειξη ότι η πραγματική πολιτική επέστρεψε στην χώρα

Την παραπάνω φωτογραφία ανάρτησε η γνωστή και πάντα συμπαθής δημοσιογράφος, Κατερίνα Ακριβοπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Γιάννης Βαρουφάκης και Παναγιώτης Λαφαζάνης συζητάνε, αργά το βράδυ, στο Καφενείο της Βουλής!

Αν αντί του Γιάννη Βαρουφάκη ήταν ένας Λαζαρίδης, και απέναντι του αντί του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ήταν ένας νενέκος των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, τα προηγούμενα
χρόνια, θα μιλάγαμε για ένα από τα γνωστά "πολιτικά μασάζ", που συνοδευόντουσαν από ανταλλάγματα, σε "διαφωνούντα" βουλευτή.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο άνθρωπος που από το 1997 είχε προβλέψει τα σημερινά αδιέξοδα εντός ευρώ, δεν αρέσκεται σε τέτοια μασάζ.....Αν βλέπουμε κάτι σε αυτή την φωτογραφία, βάση της γλώσσας του στόματος, είναι η επιστροφή της πολιτικής, στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Δύο άνθρωποι, κάνουν πολιτική συζήτηση ουσίας. Είναι γνωστό ότι ο Λαφαζάνης, μαζί με την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σοβαρές ενστάσεις για την χθεσινή συμφωνία. Αλλά ως πολιτικοί με "Π" κεφαλαίο, οι 2 άνδρες ασκούν πολιτική!
Keywords
Τυχαία Θέματα