Μεγάλο αντικυβερνητικό μέτωπο ρίχνει τον Σαμαρά - Συμφωνούν όλοι και περιμένουν το ΝΑΙ από το ΚΚΕ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Κασαπίδης, μίλησε «Στο Κόκκινο» σχετικά με την κοινή δήλωση που υπέγραψαν 15 ανεξάρτητοι βουλευτές, και θα βγει στην δημοσιότητα σε λίγη ώρα και θα αντιτείθεται στο ξεπούλημα της ΔΕΗ . Ο Γ. Κασαπίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά, ότι «πρόκειται για ένα ξεπούλημα και διάλυση της πιο ισχυρής βιομηχανίας της Ελλάδας, πρόκειται για εγκληματικό και απαράδεκτο νομοσχέδιο».

Στο τέλος της συνέντευξης του, ανέφερε ότι μάλλον
οι 15 αυτοί αανεξάρτητοι βουλευτές θα στηρίξουν την πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για την ΔΕΗ.
Πάμε τώρα στην αριθμητική.....71 βουλευτές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, και 13 βουλευτές Αν. Έλληνες και ΔΗΜΑΡ, που 99% θα πει ΝΑΙ στα όργανα της. Αφαιρώντας Οικονόμου και Ψαριανό, που έχουν πάει στο κυβερνητικό στρατόπεδο καιρό τώρα, πάμε στους 95 βουλευτές!
Με τους 15 ανεξάρτητους βουλευτές που κλίνουν προς το ΝΑΙ, έχουμε 110 βουλευτές, και μένει το ΚΚΕ να συμφωνήσει, έχοντας 12 βουλευτές, ώστε το νούμερο των υπογραφόντων του αιτήματος δημοψηφίσματος, να φτάσει στους 122!
Σενάρια που θέλουν το ΚΚΕ, να κατεβάζει ξεχωριστή πρόταση, και παρόλα αυτά να προσμετρώνται αθροιστικά οι ψήφοι πέφτουν στο κενό, αφού προ ολίγου ο Πρόεδρος της Βουλής, Μεϊμαράκης, είπε ότι θα γίνει δεκτή μόνο μία ενιαία πρόταση, με 120 υπογραφές!
Το ΚΚΕ οφείλει να συζητήσει με τα άλλα κόμματα, και τους ανεξάρτητους βουλευτές που λένε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, για να γίνει ένα βήμα για τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ. Με την ουσία της πρότασης του, συμφωνεί όπως είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι μόνοι τους...!
Πολύ καλώς δεν μπαίνει στο παιχνίδι το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.....

anemosantistasis
Keywords
Τυχαία Θέματα