Μέχρι και η συστημική «Ποταμιά» καταγγέλλει νοθεία! [βίντεο]

Μας… «τρολλάρει» κανονικά η συστημική «Ποταμιά»! Καταγγελία για απόπειρα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος κάνει το Ποτάμι, καθώς σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν δόθηκαν στους ψηφοφόρους ψηφοδέλτια του "Ποταμιού", το οποίο ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σχετικές αναφορές πολιτών(;) στην εκλογική επιτροπή του κόμματος.

Συγκεκριμένα, λέει το Ποτάμι, έως τις 4 το απόγευμα είχαν δεχθεί 62 καταγγελίες από πολίτες πως σε εκλογικά τμήματα όλης της περιφέρειας δεν τους δόθηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά χρειάστηκε
να το ζητήσουν ονομαστικά.

Το Ποτάμι, στην ανακοίνωσή του τονίζει πως θα ενημερώσει συγκεκριμένα το υπουργείο Εσωτερικών για τα τμήματα αυτά στα οποία υπήρξαν παρατυπίες, αφού όμως κλείσουν οι κάλπες, καθώς όπως τονίζεται «πρόθεσή μας είναι να διευκολύνουμε την εκλογική διαδικασία και όχι να την δυναμιτίσουμε».

Τέλος, το Ποτάμι υπενθυμίζει πως δεν βρίσκονται μέσα στα εκλογικά τμήματα αντιπρόσωποι του κόμματος καθώς αναφέρει: «Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους θεσμούς και στην περίπτωση αυτή, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές.

Είπαμε επίσης ότι οι επόπτες του Ποταμιού, ένας σε κάθε εκλογικό κέντρο (δηλαδή ένας σε κάθε σχολική μονάδα), είναι στη διάθεση των δικαστικών αντιπροσώπων αν υπάρχουν ελλείψεις σε ψηφοδέλτια».

Πάντως, το Ποτάμι τονίζει πως «δεν θα μείνουμε παρατηρητές σε μια προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Πριν κλείσουν οι κάλπες οι επόπτες μας θα μπουν στα εκλογικά τμήματα για να παραστούν στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Καλούμε τους εκπροσώπους των κομμάτων που είναι μέσα στα εκλογικά τμήματα και σε κάποιες περιπτώσεις υποκαθιστούν τα μέλη των εφορευτικών, να αρθούν πάνω από τις κομματικές τους προτιμήσεις και να διευκολύνουν πραγματικά την εκλογική διαδικασία».

Μάλιστα το Ποτάμι έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από εκλογικό τμήμα της Βούλας, όπου δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα