Μέχρι 5-6 εκατομμύρια έχεις χώρα!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Είμαι από αυτούς που έχω γράψει άπειρα εναντίον της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, για τις φορολογίες, για τις περικοπές την ανεργία! Δεν το ξεχνώ! Όμως η τελευταία φράση του Αντώνη Σαμαρά με βρίσκει απολύτως σύμφωνο! Παρέδωσε κράτος και το κάνανε ένα απέραντο hot spot!..

Ειλικρινά τι περιμένουν να γίνει για να διασφαλίσουν τη χώρα τους; Ακόμα και οι Βούλγαροι τους χλευάζουν λέγοντας τους αν θέλουν ειδικές δυνάμεις για να φυλάξουν τα σύνορα τους! Οι τριάντα, πενήντα χιλιάδες μετανάστες,
αν μείνουν εδώ δεν είναι πρόβλημα!

Το ξέφραγο αμπέλι που εφαρμόζουν οι Συριζαίοι έτσι για μια δήθεν συμπαράσταση σε όποιον θέλει να περάσει στην Ευρώπη, θα φέρει εκατομμύρια σουρταφερτζήδες στη χώρα! Και πιστέψτε με μετά τα 5-6 εκατομμύρια Ελλάδα δε θα υπάρχει! Θα είμαστε μια μειονότητα που δεν θα έχει ούτε θρησκευτικά, ούτε κοινωνικά ούτε πολιτικά δικαιώματα!

Οι δε Συριζαίοι μπορεί να μην είναι κυβέρνηση, να έχουν κρυφτεί εκεί που έχουν κρύψει τα λεφτά τους στην Ελβετία, όμως εμείς οι πάμπτωχοι θα είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε εδώ με νόμους Σαρίας και χότζες στα τζαμιά και τυλιγμένες με μαντίλες τις κόρες μας που δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά φοβούμενες το βιασμό αν όχι το λιθοβολισμό! Όλοι το βλέπουν εκτός από το Συριζα ότι η πάμπτωχη Ελλάδα δεν μπορεί να σώσει ολον τον πλανήτη!

Βλέπετε να πρόκειται μόνο για πρόσφυγες από τη Συρία; Εδώ έρχονται από καμιά ογδονταριά χώρες από όλη την Ασία και Αφρική , πολλές απο τις οποίες είναι σε καλλίτερη οικονομική κατάσταση από την Ελλάδα! Όμως η προπαγάνδα παίζει και εδώ καλά το ρόλο της! Κυβέρνηση και μέσα ενημέρωσης μας διατάσσουν να φερόμαστε καλα στους μετανάστες γιατί χρειάζονται μια καλή τηλεοπτική εικόνα για να τους κρατήσει λιγάκι παραπάνω στην εξουσια! Η Σάμος όπου έχω ζήσει και την ξέρω καλά, εχει μιάμιση φορά παραπάνω μετανάστες από τον πληθυσμό της! Πείτε μου ποιος τουρίστας θα πάει εκεί το καλοκαίρι που τριγυρνούσαν στα ωραία της βουνά και τις παραλίες της ανέμελοι και ασφαλείς; Και πόσοι απο τους κατοίκους της θα παραμείνουν εκεί μέσα σε αυτή όλη την αβεβαιότητα και τον φόβο; Όμως δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είμαι και ενάντια στην πλειοψηφία του Ελληνικού λάου! Ο πρωθυπουργός της χώρας, μπορεί να κλείνει τράπεζες και σύνορα, επιχειρήσεις και εργασίες, είναι όμως πρώτος στις δημοσκοπήσεις!

Επιλογή του Έλληνα είναι, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δεδομένα! Σαν κάτι ηθοποιούς, η τραγουδιστές, που μπορεί να φουμάρουν κοκαΐνη, να τον παίρνουν λιγάκι, να φοράνε στριγκακι, όμως τα κοριτσόπουλα τρέχουν σκούζοντας να τους ζητάνε αυτόγραφα! Όπως κάποιοι διεγείρονται σεξουαλικά όταν τους χτυπάνε με μαστίγιο, έτσι και ο Έλληνας θέλει τον Τσιπρα του να τον χτυπάει, να τον αφήνει άνεργο, να τον περικυκλώνει με χιλιάδες Ισλαμιστές, για να του υπενθυμίζει την υποχρέωση του να πάει να ψηφίσει ξανά Συριζα! Εμ, τζάμπα το έγραψε το τραγούδι ο Τσιτσάνης και τραγουδούσε οι Αντώνης Ρεπάνης; «Χτύπα σατράπη μου δωσ' μου γλυκά φιλιά, είσαι η λατρεία μου και η παρηγοριά».
Keywords
Τυχαία Θέματα