Με τον Μπένι τα βάζω, με τον Μπένι τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Γράφει ο Μικρός Φωκίων Με τίτλο μυθιστόρημα ξεκινάω, μάλλον θα έπρεπε να τονκουρέψω κατά 60%.
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε από την επίσημη προπαγάνδαπερασμένων μηνών το κούρεμα, η στάση πληρωμών, η χρεοκοπία (πες την όπωςθέλεις) είναι η απόλυτη καταστροφή για την χώρα.
Έτσι μέχρι τον Νοέμβριο ας ετοιμαστούμε για την νέα επιτυχίατης κυβέρνησης που θα μας σώσει άλλη μια
φορά δια της απόλυτης καταστροφής.
Εξ αρχής βέβαια ήταν κάτι πιο σίγουρο από το σίγουρο ότι τοχρέος της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να είναι διαχειρίσιμο. Πολύ περισσότερο ότανστο ήδη χρέος........ προσθέτεις νέο χρέος δανειζόμενος.
Τι πέτυχε η Ελλάδα αποφεύγοντας να κάνει αυτό πουσχεδιάζεται για τώρα πριν από 1,5 χρόνο;
Πρώτον. Κατάφερε περίπου 70 δις να τα κάνει ενυπόθηκα δάνειαμε αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα κουρέψει ή αν δεν μπορέσουμε να τα πληρώσουμενα μας πάρουν δημόσια περιουσία, Μεγάλη επιτυχία.
Δεύτερον. Καταφέραμε να βάλουμε το περίστροφο εκεί πουξέρουμε δίνοντας την ευκαιρία στις τράπεζες να οργανωθούν και να φροντίσουν ναμειώσουν τους κινδύνους.
Τρίτον. Σώσαμε την Ελλάδα (να λέμε και κανένα ανέκδοτο, ναευθυμήσουμε λιγάκι).
Και για να μην ξεχνιόμαστε. Το παραμύθι και οι εκβιασμοί τωνπερασμένων μηνών έχουν δράκο και μάλιστα με όνομα και επώνυμο.
Δεν είναι μόνο ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής και οι λοιποίυπάλληλοι της τρόικας που παριστάνουν τους υπουργούς και ενίοτε τουςαντιπρόεδρους. Είναι και τα πρόβατα ή κότες που παριστάνουν τους βουλευτές.
Είναι και τα ΜΜΕ. Που στην πλειοψηφία τους έπαιξαν τονχειρότερο ρόλο στην παραπλάνηση των πολιτών.
Σε πολλά μπλογκ από την πρώτη στιγμή που ήρθε το μνημόνιοστην Ελλάδα είχαν επισημάνει και το αδιέξοδο του εγχειρήματος, και το γεγονόςότι τα νούμερα δεν έβγαιναν οπότε η χρεοκοπία ήταν ζήτημα χρόνου όπως και τογεγονός ότι υπάρχει μια δανειακή σύμβαση που δεν έφτασε ποτέ στην βουλή και μετην οποία εκχωρούμε την εθνική μας κυριαρχία και την ασυλία που μας προσφέρειαυτή.
Όπως, επίσης, σε αυτά τα μπλογκ τονίστηκε το γεγονός της μετατροπήςτων ομολογιακών δανείων σε ανυπόθηκα δάνεια.
Άρα όλοι ήξεραν και μας δούλευαν.
Το κούρεμα ήταν σχεδιασμένο από την αρχή και είχεεπισημοποιηθεί πέρυσι τον Μάρτιο με την τότε επιτυχία της κυβέρνησης. Απλά οσχεδιασμός ήταν για το 2013. Απλά άλλαξαν τα δεδομένα και έρχεται πιο νωρίς.
Τι ωραία. Θα γυρίσω στο 2004. Τότε που είχα δουλειά,κανονικό μισθό και καλύτερη αγοραστική δύναμη.
Λες να ξαναδούμε και τον Ρουσόπουλο να τρέχει να κρυφτεί γιανα μην αναγκαστεί να βγει φωτογραφία με το νορβηγικό συγκρότημα που είχεκερδίσει τη Eurovision;
Ο Μπένι είπε ότι έχει καρδιά και σκέφτεται συνεχώς τουςπολίτες. Αλήθεια λέει. Μας σκέφτεται συνεχώς υπολογίζοντας τι νέα μέτρα να μαςβάλει.
Με όλα αυτά τα μέτρα η κυβέρνηση θα πετύχει έναν στόχο. Θαεκλείψουν οι κλοπές μετρητών. Που να βρει ο κλέφτης χρήματα. Πλέον θα κλέβουνκανένα ψωμάκι, καμιά κατσαρόλα με μισοβρασμένες φακές ή καμιά τηλεόραση για ναβλέπουν εις διπλούν τον Μπένι (στην μία θα φτύνουν και στην ά
Keywords
Τυχαία Θέματα