ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ Κάτι μυρίζει με αυτή την ιστορία της Χρυσής Αυγής και των μνημονιακών καθεστωτικών κομμάτων. Αυτό το πυρ ομαδόν εναντίον του συγκεκριμένου κόμματος μπάζει από παντού. Ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι η Χ.Α. είναι η δείξια η μπίξια. Ανακαλύπτουν ότι είναι φιλοναζιστές και ακραίοι και άλλα μύρια κακά. Σωπάτε ρε παληκάρια!. Τώρα το χαμπαριάσατε εσείς, αυτό που ξέρει ο κόσμος όλος?. Ο κόσμος το’χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.
Και μας θεωρείτε τόσο αλφροϊσκιωτους και αλλοπαρμένους που δεν καταλαβαίνουμε το χοντρό παιχνίδι που παίζετε. Θυμηθήκατε ανάμεσα στα άλλα να βγάλετε έγγραφα που δείχνουν ότι.....
η Χ.Α. χαφιεδίζει στην Ασφάλεια και όχι μόνο. Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λέτε, εσείς οι δύο – ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία- είστε τα κόμματα που κυβερνούν εδώ και σαράντα χρόνια τον τόπο. Άρα είναι δικοί σας συνεργάτες. Και τώρα αποφασίσατε να τους καταγγείλετε!. Θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν πανούργο σχέδιο. Γιατί το συγκεκριμένο κόμμα είναι κομμάτι από τη σάρκα σας, κάτι σαν το άσωτο ή μπάσταρδο σας, που κάνει τη βρώμικη δουλειά σας, είναι στην αφάνεια αλλά ωρίμασε, μεγάλωσε, και πρέπει να το αποκαταστήσετε, έστω και αν εικονικά το θεωρείτε μούλικο. Μήπως δεν είναι αυτό το κομμάτι σας που συνεργάζεται σαν κουκουλοφόρος ή και απλά σαν βαστάζος, όταν ο κόσμος κατεβαίνει στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί για την περικοπή των μισθών και των συντάξεων του?. Μήπως δεν είναι εκείνοι οι οδηγοί του ΟΑΣΑ που βοηθούσαν την αστυνομία και στρέφονταν εναντίον των διαδηλωτών?. Ή μήπως δεν είναι εκείνοι που τους δείχνουν εκατοντάδες βίντεο στο youtube να συνεργάζονται διαχρονικά με το μπατσικό εναντίον των Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονται?. Τς τς τς. Πόσο θράσος μπορείτε να έχετε και να ρίχνετε στάχτη στα μάτια μας. Εσείς βαλθήκατε να τους κάνετε ήρωες και να τους βάλετε μέσα στη Βουλή με το ζόρι γιατί όσο τους κατηγορείτε και δωρεάν διαφήμιση τους κάνετε, και με τον τρόπο σας κάνετε τον κόσμο από αντίδραση να πάει να τους ψηφίσει. Σταματείστε τα κόλπα σας. Καταλαβαίνουμε τί πάτε να κάνετε και οι δυο σας. Αποκατάσταση του μούλικου σας. Σάρκα εκ της σαρκός σας είναι και σαν γονείς του που είστε, δε βαστάτε να το αφήνετε πια στο περιθώριο το δαιμονισμένο σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα