Με λίγα λόγια: Τα “μεθεόρτια”...

γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος

Αυτό που σκέφτομαι, αυτή τη φορά, είναι τι θα σοφιστούν να μας πουν, μετά τις εκλογές, για να δικαιολογήσουν γιατί δεν θα κάνουν αυτά που υπόσχονταν, προ των εκλογών.
Έχουμε ακούσει στο παρελθόν και τι δεν έχουμε ακούσει: ότι “βρήκαμε άδεια ταμεία”, ότι “άλλα περιμέναμε και άλλα βρήκαμε”, ότι “δεν βρήκαμε ούτε καν φακέλους” και άλλα τέτοια. Είχαμε ακούσει και από τον “αξέχαστο” Ανδρέα, όταν είχε...... γίνει πλέον πρωθυπουργός, ότι: “τελικά είδαμε ότι ποιο πολύ θα μας κοστίσει να
φύγουμε από την ΕΟΚ (τότε) και γιαυτό δεν θα φύγουμε... “ (τότε το κατάλαβαν...), “αξέχαστε Ανδρέα... Κάτι μου λέει ότι το καινούριο “τροπάριο”, αυτή τη φορά, θα αναφέρεται στα “ξένα κέντρα αποφάσεων”, τους “τοκογλύφους” και την “ντόπια και ξένη αντίδραση”. Θα δούμε.

Πάντως χθες άκουσα, μετά από καιρό... , τον σύντροφο Λαφαζάνη να λέει ότι οι “Ευρωπαίοι” θα πρέπει να σεβαστούν την θέληση του Ελληνικού Λαού που, με λίγα λόγια, είναι: “βοηθάτε μας να κάνουμε ό,τι θέλουμε και μη μας ρωτάτε τι θέλουμε... “ (γιατί ούτε κι' εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, προσθέτω εγώ).
Keywords
Τυχαία Θέματα