Με άριστα το δέκα, δεκατέσσερα!

Ναι μεν σε ένα φιλικό ματς κόντρα στη Σιλφόλντε, μόνο αξιόπιστα συμπεράσματα δεν μπορούν να προκύψουν, αλλά ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς εκτός από τη σοβαρότητα που δείχνει και το τελικό 14-0, έδειξε ξεκάθαρα αγωνιστικά στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα του ο Σέρβος τεχνικός.

Με γρήγορη εναλλαγή στις πάσες του, βάζοντας στο δημιουργικό παιχνίδι και τους επιθετικούς μπακ....
που διαθέτει στη «φαρέτρα» του και έχοντας εσωτερική μεταγραφή τον Φακούντο Περέιρα, που δεδομένα προσφέρει το κάτι παραπάνω σε ποιοτικό επίπεδο,
ο ΠΑΟΚ έδειξε ξεκάθαρη φιλοσοφία και προσανατολισμό για τη σεζόν που αρχίζει σε λίγες εβδομάδες.

Στα κέρδη του Δικεφάλου πρέπει να προσμετρηθεί και ο «αέρας» που έβγαλε ο Ευθύμης Κουλούρης, φανερώνοντας ότι ο περσινός δανεισμός του στην Ανόρθωση μόνο καλό του έκανε, ο «φρέσκος» Λέοβατς στην αριστερή πλευρά της άμυνας (δύο ασίστ), αλλά και η παρουσία του Σακχόφ, που κατάφερε να βάλει και γκολ, ενώ και ο Λέο Μάτος έδειξε ότι πρόκειται για ένα μπακ, που μπορεί να βοηθήσει με τις προωθήσεις του. Σε εξαιρετική κατάσταση και ο Αθανασιάδης που επίσης πέτυχε χατ-τρικ, ενώ σε καλή κατάσταση είναι και ο Πέλκας, που πέτυχε δύο γκολ. Σε ό,τι αφορά τον Κρέσπο, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι δυνατό να κριθεί για την παρουσία του στο πρώτο φιλικό κόντρα σε μια ομάδα ερασιτεχνών της Ολλανδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα