Μάζεψε "τάλιρο" και τους παράτησε!

Φοβερές σκηνές σε αγώνα για την Β' Κατηγορία της Εσθονίας, όταν ο τερματοφύλακα της Πούουμα αποφάσισε να εγκαταλείψει την εστία του μετά το πέμπτο γκολ που δέχτηκε από την Βάντρα... (vid)

Έκανε αυτό που πολλοί έχουν σκεφτεί σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά ποτέ δεν έκαναν πράξη! Όταν ένας τερματοφύλακας δέχεται... τάλιρο και προφανώς θεωρεί τον εαυτό του υπαίτιο για την συντριβή, τότε οι τύψεις, αν έχει την ελάχιστη ευθιξία, τον κυριεύουν. Ε, ο Βίτας Μαλισάουσκας το πήρε λίγο πιο βαριά από το συνηθισμένο!

Ο γκολκίπερ της
Πούουμα βαρέθηκε να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του στον αγώνα με την Βάρντα για την Β' Εσθονίας και αποφάσισε να... εγκαταλείψει την εστία του.

Για να μη μείνει ανυπεράσπιστο το τέρμα, πήρε την θέση του ο Ρέιμς Μαμέντοφ, χωρίς πάντως να έχει το δικαίωμα. Όταν κάποια στιγμή έκανε έξοδο και μάζεψε την μπάλα, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Το πέναλτι ήταν φυσικό επακόλουθο, το 6-0 ήταν γεγονός και ο μικρός Θεούλης από την Εσθονία κέρδισε τα δικά του λεπτά δημοσιότητας με την ενέργειά του να αφήσει την ομάδα του χωρίς τερματοφύλακα. Αν και εδώ που τα λέμε, μάλλον... διακοσμητική ήταν η παρουσία του!
Keywords
Τυχαία Θέματα