Μαρινάκης: "Πόσο ήρθε το ματς;"

Υπέστη Κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Η έννοια του Νίκου Μαρινάκη παρά τον σοβαρό τραυματισμό του ήταν εάν ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Άρη! Διανυκτέρευσε στο Διαβαλκανικό Κέντρο και επιστρέφει στην Αθήνα.....

Κρητικός όνομα και πράγμα αποδείχθηκε ο Νίκος Μαρινάκης μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του λίγα λεπτά από
την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι Άρης - Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζουμε πως του γύρισε η γλώσσα.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ ήταν αρχικά ζαλισμένος και δεν είχε πλήρη επίγνωση των όσων εκτυλίσσονταν δίπλα του. Όμως, αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του, αιφνιδίασε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον ρωτούσαν εάν θυμάται τι του συνέβη.

"Σας θυμάμαι όλους, πείτε μου μόνο πόσο ήρθε το ματς" ήταν η απάντηση του, δείχνοντας ότι δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με γερή κράση. Όταν πληροφορήθηκε ότι ο Παναθηναϊκός επικράτησε, εξέφρασε την ικανοποίηση του και ξεκουράστηκε ήρεμος.

Στο Διαβαλκανικό Κέντρο

Ο Μαρινάκης μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε άμεσα σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο εγκέφαλος του έχει υποστεί βλάβη. Η διάγνωση ήταν κρανιοεγκεφαλική κάκωση ελαφράς μορφής χωρίς περαιτέρω δυσλειτουργίες.

Για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο και να επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή. Μαζί του έμεινε στη συμπρωτεύουσα ο γιατρός του Παναθηναϊκού, ο Παναγιώτης Κουλουμέντας. Στην πρωτεύουσα ο Μαρινάκης θα υποβληθεί και σε νέο κύκλο εξετάσεων, ώστε να διασφαλιστεί ότι κυλούν ομαλά.

Επικοινωνία με όλους

Από το βράδυ του Σαββάτου το κινητό του Παναγιώτη Κουλουμέντα πήρε φωτιά, αφού όλοι θέλησαν να πληροφορηθούν νέα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Μαρινακή. Ο γιατρός τους ενημέρωσε όλους ότι ο νεαρός αμυντικός είναι καλά στην υγεία του και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Με τον Μαρινάκη μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, για να του ευχηθεί περαστικά, ενώ ανοιχτή γραμμή με το Διαβαλκανικό διατηρούσε ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Νίκος Νταμπίζας, ο Γιάννης Αναστασίου και ο Γιάννης Σαμαράς, αγωνιώντας και αυτός για τον Κρητικό μπακ.

Την επιστροφή του Μαρινάκη στην Αθήνα περιμένουν και οι γονείς του, οι οποίοι πέρασαν μία δύσκολη ώρα μέχρι να μάθουν ότι το παιδί τους είναι υγιές.
Keywords
Τυχαία Θέματα