Μαχήτρια ως το τέλος – Η αθλήτρια που τερμάτισε γονατιστή

Ο αθλητισμός μας έχει χαρίσει και εξακολουθεί να μας χαρίζει «μεγάλες» στιγμές και πολλές συγκινήσεις. Αυτή η μαραθωνοδρόμος από την…

Κένυα, έγινε το πρόσωπο της ημέρας και κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό με την συγκινητική της υπερπροσπάθεια να τερματίσει στον μαραθώνιο του Οστιν παρά το ότι την είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις της.

Ενώ η Ιβόν Νγκέτιτς προηγούνταν σε όλη τη διαδρομή, μόλις 50 μ. πριν από τον τερματισμό ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν εντελώς, αλλά δεν τα παράτησε. Γονάτισε και μπουσουλώντας ήταν αποφασισμένη να ολοκληρώσει την κούρσα της. Στο τέλος
τα κατάφερε, γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από τα τελευταία δύο χιλιόμετρα», παραδέχθηκε η Νγκέτιτς, η οποία τερμάτισε τελικά τρίτη. «Ηταν όμως σαν να κέρδισα», πρόσθεσε. Η αθλήτρια από την Κένυα κανονικά θα έπαιρνε 1.000 δολάρια, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα διπλασιάσουν το πριμ της, ως μία επιβράβευση για το μήνυμα της επιμονής που έστειλε.
Θαυμάστε την υπερπροσπάθειά της αθλήτριας που είναι ίσως το πιο επίκαιρο και ισχυρό μήνυμα από ποτέ άλλοτε! Δεν τα παρατάμε ποτέ!
Keywords
Τυχαία Θέματα