Λάβρος Σεϊτανίδης εναντίον Σαμαρά και Ν.Δ.

Όλα έχουν έναόριο!
Από τον Διαμαντή Σεϊτανίδη που κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της Ηλείας Όλα έχουν ένα όριο! Μπορώνα υποστώ κάθε δοκιμασία για τις Αρχές και τις Ιδέες μου, εκτός από τοτσαλάκωμα της προσωπικής μου αξιοπρέπειας. Μπορώ να στερηθώ πολλά για νασυμβάλλω σε ένα καλύτερο αύριο, εκτός από ένα: Την εικόνα της ακεραιότητας πουκέρδισα στα μάτια των παιδιών μου και στο χαμόγελο των....... χιλιάδων πολιτικών μουφίλων.
Η Νέα Δημοκρατία
με απέκλεισε για δεύτερη φορά χωρίς καμία εξήγηση –εκτός απότις γελοιότητες περί ποσοστώσεων- από το ψηφοδέλτιο του νομού Ηλείας, παρά τηρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση που μου έδωσε προ μηνών ο ίδιος ο πρόεδρόςτης Α. Σαμαράς. Λόγω αυτής της διαβεβαίωσης, που συνοδεύτηκε με το διορισμό μουαπό τον πρόεδρο της ΝΔ ως συντονιστή για τα πυρόπληκτα, δραστηριοποιήθηκα και πάλιστο νομό. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ηχεί πολύ παράξενα στα αυτιά μου η συνεχήςπαραίνεσή του κ. Σαμαρά προς τους πολίτες «έχετέ μου εμπιστοσύνη». Προφανώς θααστειεύεται…
Το ψηφοδέλτιο που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία δεν υπηρετεί τις ανάγκεςτου πολίτη, αλλά τις αγωνίες μιας κλειστής παρέας του Πύργου που επιβάλει στονκ. Σαμαρά αποφάσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς λ.χ. ότι στον Πύργο υπάρχει μόνο έναςυποψήφιος, ενώ στην Αμαλιάδα τρεις! Είναι ξεκάθαρο και φαίνεται από την πρώτηματιά, ότι με το ψηφοδέλτιο αυτό, η Νέα Δημοκρατία λέει στον πολίτη της Ηλείας:Θα εκλεγούν αυτοί που θέλω εγώ, όποιους κι αν σταυρώσεις εσύ. Πέραν του διδύμουτων εκλεκτών του τοπικού κατεστημένου και των συμφερόντων που ενδιαφέρονται γιατην Ηλεία, το ψηφοδέλτιο αποτελείται από προθύμους αναλώσιμους, που αρκούνταιστον τίτλο του υποψήφιου βουλευτή. Κάποιοι δεν έκαναν ούτε καν αίτηση,ποδοπατώντας τις εσωκομματικές διαδικασίες. Αλλά είπαμε: Άλλα κέντρααποφασίζουν. Εξωθεσμικά!
Το σάπιο ντόπιο κατεστημένο, που καταδίκασε την Ηλεία στην παρακμή επίδεκαετίες, επέβαλε και πάλι τις απόψεις του και τους εκλεκτούς του. Οι πολίτεςτης Ηλείας θα υποστούν, πιθανότατα την «εκπροσώπησή» τους από άτομα που δενκαταδέχονται ακόμα και να τους μιλήσουν ανάμεσα σε δυο προεκλογικές περιόδους,από αχθοφόρους ποικιλώνυμων συμφερόντων που χωρίς ντροπή προπαγανδίζουντην επιστροφή στη δραχμή, για λογαριασμό των αφεντικών τους. Η προτροπή μουπρος τους πολίτες της Ηλείας είναι μια: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, μην κάνετε το χατίρι όσωνέφεραν τον τόπο μας στο σημερινό του χάλι!
Σε ό,τι με αφορά, σε αυτή τη Νέα Δημοκρατία είναι φανερό ότι δεν χωράω. Υπήρξαπάντοτε στρατιώτης της παράταξης, αλλά άλλο στρατιώτης της παράταξης κι άλλομούτσος του καραβιού, που μόνη αποστολή έχει να περνούν καλά οι καπεταναίοι.Άλλωστε δεν είμαι εγώ που φεύγω, αλλά οι καταληψίες που με διώχνουν από το επί30ετία σπίτι μου επιχειρώντας να με ταπεινώσουν, να με τσαλακώσουν, να μεεξευτελίσουν. Εισπράττουν και τα τρία επί των κεφαλών τους, ως μπούμεραγκ, απότους πολίτες της Ηλείας που μου συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Είναι προφανέςότι τους ενοχλεί το παράδειγμά μου, της «απόλυτης εντιμότητας», της ασύμβατηςπρος τις επιταγές τ
Keywords
Τυχαία Θέματα