Κόβουν δέντρα στην Αλεξανδρούπολη μετά τις πυρκαγιές!...


Απίστευτο και όμως αληθινό: μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή από τις πυρκαγιές, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θέλει να κόψει 280 δέντρα μέσα στην πόλη.Η... σημερινή κατάσταση στο δήμο της Αλεξανδρούπολης μετά την απίστευτη οικολογική καταστροφή που προκάλεσε την απογύμνωση των περιαστικών περιοχών της πόλης και άφησε πίσω της χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα καμένης γης..., αφήνει ασυγκίνητους μερικούς στην Αλεξανδρούπολη από ό,τι φαίνεται, καθώς αποφάσισαν –με τις πυρκαγιές ακόμη
να μαίνονται στον Έβρο– την καταστροφή του άλσους εντός του αστικού ιστού της πόλης της Αλεξανδρούπολης , επιδιώκοντας σήμερα το πρωί να κόψουν 280 δέντρων (τριάντα ετών περίπου), ώστε στη θέση του να γίνει το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Αυτή η πράξη προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης και κατοίκων που προσωρινά διέκοψαν τις εργασίες του εργολάβου, έπειτα από πολύωρη διαπραγμάτευση με τις αστυνομικές δυνάμεις που ήθελαν να τους απομακρύνουν.
Από την πλευρά του ο Δήμος της πόλης –χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας– έκανε λόγο για μικρότερο αριθμό δέντρων που τελικά θα κοπούν, λες και έχουν μείνει πολλά δέντρα πια στον δοκιμαζόμενο αυτόν τόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα