Κουβέντα για την απόγνωση που βρίσκονται οι Έλληνες... από τον Τσίπρα

Ένας ακόμη έλληνας πολίτης αυτοκτόνησε μέσα στο Γηροκομείο Αθηνών μάλιστα. Ήταν ηλικιωμένος, ένας αξιοπρεπής άνθρωπος ο οποίος λέγεται ότι δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε και άλλη αυτοκτονία οδοντιάτρου, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες....
έχουν υπάρξει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις όπου στην απόγνωσή τους οι άνθρωποι κάνουν απονενοημένα διαβήματα. Χθες μάλιστα κάποιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στην αίθουσα του ΣτΕ.

Όπως είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό, στην εποχή του
ΣΥΡΙΖΑ, στις μέρες της πρώτης φοράς αριστερά αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν. Δημιουργήματα του αστικού κράτους είναι, ψεύτικες ειδήσεις για να συκοφαντηθεί η «επανάσταση».

Ούτε βεβαίως έχουν βγει οι αγανακτισμένοι στους δρόμους και τις πλατείες να διαμαρτυρηθούν για τις αυτοκτονίες. Στα τηλεπαράθυρα οι Συριζαίοι βουλευτές έχουν πάθει «αμνησία», δεν θυμούνται τι έλεγαν πριν από μόλις 2 χρόνια. Για την κυβέρνηση Σαμαρά που «σκοτώνει» τους Έλληνες, για τις αυτοκτονίες για τις οποίες φταίνε τα μνημόνια, για τους απελπισμένους πολίτες που πρέπει να ξεσηκωθούν.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Τσίπρας το 2014: «Σε μια οικονομία που στηρίζεται, σε μεγάλο βαθμό, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κυβέρνηση, τρόικα και οι σύμμαχοί τους επέλεξαν να εγκληματήσουν εκ προμελέτης εις βάρος ενός κλάδου που απασχολούσε 2,5 εκατομμύρια εργαζομένους οδηγώντας αρκετούς από αυτούς "στις φυλακές, στην απόγνωση, στις αυτοκτονίες».

Ξαφνικά σιωπή ο Αλέξης. Κουβέντα για την απόγνωση, κουβέντα για την κατάθλιψη που περνούν οι Έλληνες. Ας διαβάσει την έκθεση της ΤτΕ που αναφέρεται στην παιδική θνησιμότητα, τις αυτοκτονίες, την επιβάρυνση της υγείας των πολιτών λόγω των μνημονίων ή μήπως κι αυτά είναι ψεύτικα; Λέτε ο Τσίπρας να μείωσε τις αυτοκτονίες και την κατάθλιψη κι εμείς να τον συκοφαντούμε;

Περιμένουμε μια δήλωση συντριβής από κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Που να λέει βρε παιδί μου ότι πράγματι τα μνημόνια όλων των κυβερνήσεων, και της σημερινής, οδηγούν τον κόσμο στην απόγνωση. Να πουν ότι έκαναν λάθος όταν χαρακτήριζαν προδότες τους προηγούμενους ή όταν έβγαζαν τον κόσμο στους δρόμους κάνοντας επεισόδια.

Σίγουρα θα περιμένουμε πολύ γιατί δεν υπάρχει τσίπα για να κάνουν κάτι τέτοιο. Άλλωστε, στη λογική του Μαδούρο ζουν και οι Συριζαίοι. Η Βενεζουέλα πεινάει, κόσμος δέρνεται για ένα κομμάτι ψωμί αλλά ο μεγάλος... ηγέτης βλέπει διεθνή συνωμοσία.

antinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα