Κουβέλης: Όλα ανοιχτά για συμμετοχή στην κυβέρνηση

Το όνομα του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες ως ένα από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό που τοποθετείται χρονικά για τον Σεπτέμβριο. Ο ίδιος όμως δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το παραμικρό.
Ο ιδρυτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν έχει δεχτεί, προς στιγμήν, καμία πρόταση
για συμμετοχή στην κυβέρνηση. «Δεν έχω κάνει απολύτως καμία συζήτηση» είπε ο Φώτης Κουβέλης απαντώντας σε ερώτηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου...
για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση, κατά τη συνέντευξη που έδωσε στα Παραπολιτικά 90.1

«Δεν έχω κάνει απολύτως καμία συζήτηση. (...) Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή μου ή τη μη συμμετοχή μου σε νέο κυβερνητικό πιθανόν σχήμα, δεν υπάρχει τίποτε συγκεκριμένο. Δεν έχω κάνει καμία τέτοια συζήτηση», τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πριν από σχεδόν 25 μέρες αλλά η συζήτηση «αφορούσε όλα εκείνα τα οποία έχουν σχέση με την πορεία των πραγμάτων αναφορικά και με το τότε πρώτο Eurogroup και εν συνεχεία βέβαια το Eurogroup το οποίο θα γίνει στις 24 του μηνός. Τα ζητήματα της αξιολόγησης, τα ζητήματα της πορείας της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα απετέλεσαν, όσες φορές μίλησα με τον πρωθυπουργό, το περιεχόμενο της συζήτησής μας. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο»
Keywords
Τυχαία Θέματα