Κουλούρια στον ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει ο Αλέξης Τσίπρας – Γιατί πλέει… πελάγη ευτυχίας

Στον... έβδομο ουρανό φαίνεται να βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με σταθερό προβάδισμα
έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Ένα γεγονός που έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να μοιράσει... κουλούρια.

Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επέστρεψε την Δευτέρα στην Κουμουνδούρου, κουβαλώντας μαζί του και... κουλούρια! Μετά το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα ο Αλέξης Τσίπρας, επέστρεψε στην σκληρή πολιτική πραγματικότητα με χαμόγελο όμως...

Αφού μοίρασε κουλούρια στα στελέχη της Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας κέρασε και καφέ και είπε: Κάντε τις εκτιμήσεις σας για τη συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ στο Βερολίνο. Και τι δεν ειπώθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη, στο κέρασμα και στην κουβέντα που ακολούθησε, έγινε αναφορά σε γερμανικά δημοσιεύματα ότι θα πρέπει η Ελλάδα να περιμένει μικρό καλάθι από τη συνάντηση. Ειπώθηκε ότι οι Γερμανοί είναι οργισμένοι με το όργιο φοροδιαφυγής και τελικώς βγήκε το συμπέρασμα ότι ο κ. Σαμαράς πάει για ένα άλλο «διήμερο-φωτοβολίδα». Όπως συνέβη (ειπώθηκε) με τη συνάντηση στο Παρίσι με την τρόικα και όπως συνέβη με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ.

Και αφού τελείωσαν με τις εκτιμήσεις για την επίσκεψη Σαμαρά στο Βερολίνο, ο κ. Τσίπρας είπε στους συνεργάτες του ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε μία ημέρα χωρίς αξιοποίηση των εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη». Τους έδωσε μάλιστα εντολή να εντάξουν όλα όσα υποσχέθηκε σε προτάσεις νόμου και να κατατεθούν άμεσα στη Βουλή.
Keywords
Τυχαία Θέματα