ΚΟΜΜΑΤΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΧΑΜΝΟΜΥΑΛΗΔΕΣ



Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

- Καταδικασμένοι να συνυπάρχουμε ....χωριστά,στοιβάζουμε το φθόνο και το διχασμό σε ντάνες.Αναφλέγουμε τα πάθη τα εμφυλιοπολεμικάγια να ... ζεσταθούμε μέσα στις κομματικές μας στάνες..
- Ανεύθυνοι, επίπλαστοι, επιπόλαιοι, παρασυρμένοιεκδίδουμε -ανεύθυνα -λευκή (εκλογική) επιταγή.ΚΟΜΜΑΤΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ, ανήμποροι ΚΟΜΜΑΤΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, δουλόφρονες που εκτελούμε των εξουσιαστών την προσταγή.
- Αγκιστρωμένοι στον επονείδιστο κομματισμόαδυνατούμε πορεία προόδου να χαράξουμε.Βουλιάζουμε αυτοχειριαστικά, χωρίς ανασασμόκάθε
φορά που τα συνθήματά του...... αναχαράζουμε.

- Επωμιζόμαστε, σαν το Σίσσυφο την ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΜΠΗ, δύσμοιροι ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΟΥΛΗΔΕΣ καταδικασμένοι.Θεωρούμε υποχρέωσή μας .... δημοκρατική (;)το κουβάλημα νερού στον ΚΟΜΜΑΤΟΜΥΛΟ, παραλογισμένοι.
- ΑΧΑΜΝΟΜΥΑΛΗΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ πρεζόνια,που αποζητούν όλο και μεγαλύτερη " Δημοκρατική" δόση.Αλλά το προϊόν είναι νοθευμένο, εδώ και χρόνια,επειδή ΕΛΠΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ το έχουν αλλοιώσει.

- Δεν υποφώσκει καμιά ηλιαχτίδα, η αισιοδοξία δεν έχει προοπτική.Άπτερη, ξεπουπουλιασμένη η ελπίδα,ακολουθούμε το πεπρωμένο μας βουβοί και σκυθρωποί.

ΥΓ Άραγε, θα γίνει κάποτε μπορετό να ξεπεράσουμε τούτη την κρίση; Θα γλυτώσουμε από το κομματικό ξερατό;Μακάρι ο Θεός να μας φωτίσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα