Ηχηρό ράπισμα απόψε σε Φορτσάκη και Σαμαρά.

Ο κύριος Φορτσάκης, ο άνθρωπος που εγκατέλειψε σε μια νύχτα τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα για να διοριστεί στο ψηφοδέλτιο του Σαμαρά, ευελπιστώντας ότι θα γινόταν υπουργος παιδείας σε ενδεχόμενη κυβέρνηση, είχε εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες μια πρωτοφανή σε ένταση πολεμική κατά του Αλέξη Τσίπρα επειδή ο τελευταίος θα μιλούσε στο πανεπιστημιο Αθηνων
για την εθνεγερσία....

Ο κύριος Φορτσάκης μάλιστα, προκειμενου να γινει αρεστός στο αφεντικό του, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει «πολιτικό» τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και να τον παραλληλίζει με τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελληνικής δημοκρατίας!
Στις εμετικές αυτες επιθέσεις, πέραν του πολιτικού του προϊσταμενου και κάποιων γραφικών σταγονιδίων από το κόμμα της διαπλοκής δεν τον ακολούθησε κανείς. Του αρκούσε φαίνεται η εύνοια του Σαμαρά και των παρακρατικών συμφερόντων που στοχεύουν στον ευτελισμό των θεσμών για να εξυπηρετήσουν τις σκοπιμότητες τους.
Μπορει ο κύριος Φορτσακης να μην πτοήθηκε από την συνολική αποδοκιμασία, θα εχει όμως ενδιαφερον να δουμε με τι θράσος θα επιστρέψει στα Ακαδημαϊκά του καθήκοντα όταν λήξει η βουλευτική του θητεία. Διότι σήμερα τα φαινόμενα Φορτσάκη και Σαμαρά έλαβαν ένα ηχηρό ράπισμα: Σύμπασα η πανεπιστημιακή κοινότητα παρευρέθη στην ομιλία του πρωθυπουργού, όπως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο. Δίνοντας την κατάλληλη απάντηση στο παραλήρημα του μαύρου μετώπου, που κρύφτηκε πίσω από την υστερία Φορτσάκη.
Δεν ψιχαλίζει κύριε Φορτσάκη. Σας «καμαρώνουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα