Η Τσέλσι παίζει το παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα....

Το να ακούγεται από τα χείλη του Ζοσέ Μουρίνο είναι λίγο περίεργο. «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, η Τσέλσι χάνει παίκτες, πουλάει παίκτες», τόνισε ο Πορτογάλος στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, κατά την διάρκεια της οποίας έφερε στο Stamford Bridge τον Σεσκ Φάμπρεγας...
, τον Ντιέγκο Κόστα, τον Φιλίπε Λουίς και τον Λοΐκ Ρεμί. «Βγάζουμε χρήματα για να μπορούμε να ξοδεύει χρήματα. Αυτή τη στιγμή, η Τσέλσι, δεν είναι σπάταλη.»

Αυτή, φυσικά, είναι η ίδια Τσέλσι, που συνέδεσε την άνοδό της με σοκ
και δέος στο μεταγραφικό παζάρι, η ίδια Τσέλσι που έσπασε το βρετανικό μεταγραφικό ρεκόρ την προηγούμενη δεκαετία και η ίδια Τσέλσι που μόλις σταμάτησε να γράφει επιταγές των 90 εκατομμυρίων για να δώσει στον Μουρίνιο την πιο πλήρη, κατά πολλούς, ομάδα της Premier League.

Παρόλα αυτά, ο Μουρίνιο δεν ήταν εντελώς λάθος. Η Τσέλσι δεν ξόδεψε περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλε φέτος το καλοκαίρι, αφού οι αγορές τους σχεδόν καλύφθηκαν από τις ακριβές πωλήσεις του Νταβίντ Λουίζ και του Ρομέλου Λουκάκου. Αν δει κάποιος το
20014 στο σύνολό του, δεν είναι σχεδόν καθόλου χαμένοι, ευχαριστώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τους έδωσε 38 εκατομμύρια λίρες για τον Χουάν Μάτα τον Ιανουάριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα