Η καθαρίστρια στο σπίτι του Βενιζέλου είδε τα αμυντικά σχέδια της χώρας

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις κρίσιμες ώρες του αντιπροέδρου
Η καθαρίστρια του Βενιζέλου, η οποία βρίσκεται χρόνια στη δούλεψη του, είδε κατά λάθος τα αμυντικά σχέδια της χώρας. Όπως δηλώνει η ίδια, έμεινε έκπληκτη όταν αντίκρυσε τα τέσσερα USB sticks.

Η ίδια γνώριζε, όπως και το σύνολο των πολιτών, πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, φύλαγε στο σπίτι του σε ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους τα σχέδια άμυνας της
χώρας.
Η καθαρίστρια έπεσε κατά λάθος πάνω τους κατά τη διάρκεια του ξεσκονίσματος. Δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και έβαλε το ένα από τα τέσσερα USB στον υπολογιστή. Η όλη της συμπεριφορά έγινε γνωστή από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που υποστήριξε ο Ταμήλος ότι έχει εγκατασταθεί σε κάθε σπίτι υπουργού για την ασφάλειά του, και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Κρίσιμες ώρες για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης καθώς διακινδυνεύεται η σταθερότητα της χώρας, που τόσο πολύ κοπιάζει καθημερινά να διατηρήσει.
-
-
(Το δημοσίευμα είναι σατιρικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν χρειάζεται καθαρίστρια. Έχει τον Α. Σαμαρά να καθαρίζει για εκείνον!)

www.jodigraphics.net
Keywords
Τυχαία Θέματα