Η χαρά τους για τη δίωξη στους μετανάστες δεν κρύβεται...


Η παραπομπή των αυτόκλητων σερίφηδων που κλείδωσαν 13 πρόσφυγες και μετανάστες μέσα σε μια καρότσα είναι μόνο η μία πλευρά του θέματος καθώς η εισαγγελέας της Αλεξανδρούπολης άσκησε δίωξη και στους «13» τρομαγμένους αλλοδαπούς που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομη είσοδο. Πρόκειται... όμως για μια παραπομπή που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία που τους αποδίδεται προέκυψε από τις μαρτυρίες των φερόμενων απαγωγέων τους.

Η δίωξη στους «13» ενεργοποίησε

τα «πατριωτικά» αντανακλαστικά της «Ελληνικής Λύσης» που έσπευσε να σχολιάσει πως «επιβεβαιώνουν θριαμβευτικά όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τη Θράκη για ξενόφερτους εμπρηστές!».

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος «δεν απαιτεί τη συγγνώμη από όσους με ύβρεις και λοιδορία αναφέρθηκαν σε αυτήν» και «καλεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας να σοβαρευτεί και να δώσει λύσεις έξω και πάνω από ιδεολογικές αγκυλώσεις για το καλό της χώρας και του έθνους».

Μεγαλόψυχος...

Keywords
Τυχαία Θέματα