Η απαγόρευση του... ατμού

Μετά από την απαγόρευση του καπνού σε κλειστούς χώρους έρχεται και η απαγόρευση του... ατμού. Οι καπνιστές θα βρουν συντροφιά και τους ατμιστές οι οποίοι δεν θα μπορούν να έχουν άνετοι το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο.

Αυτά ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας Α. Ξανθός και μπράβο του για την ευαισθησία που επιδεικνύει....
Τώρα αν θα ισχύσει το μέτρο πολύ αμφιβάλλουμε. Στην Ελλάδα οι νόμοι απλά είναι για να μην τηρούνται, όμως, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το μείζον ερώτημα είναι ένα: Ο κ. Ξανθός ρώτησε τον Πολάκη
για τις ανακοινώσεις που έκανε; Αν θυμόμαστε καλά ο «κολλητός» του Τσίπρα και ιδιοκτήτης του φουσκωτού που κάνει βολτούλες, όχι μόνο καπνίζει αρειμανίως αλλά καπνίζει και μέσα στο υπουργείο Υγείας. Μπροστά στα μούτρα του συναδέλφου του Ξανθού ο «αγριεμένος κρητικός» ρίχνει τον καπνό του αδιαφορώντας για όλα και μη σεβόμενος κανέναν.

Πόσο γελοίο είναι επομένως να κάνει ο ένας υπουργός ανακοινώσεις για την απαγόρευση του τσιγάρου, κανονικού και ηλεκτρονικού, κι ο άλλος υπουργός να ανάβει προκλητικά το τσιγαράκι του μέσα σε δημόσιους χώρους; Έτσι περιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλουν το νόμο;

Ή μήπως, λένε οι κακές γλώσσες, οι ανακοινώσεις για απαγόρευση του ατμού έγιναν υπό την πίεση καπνοβιομηχανιών που χάνουν μεγάλα μερίδια αλλά και που έχουν βρει τον καλύτερο διαφημιστή, τον νέο άνδρα του... Μάλμπορο, καουμπόι Πολάκη;
Keywords
Τυχαία Θέματα